Internal Galaxy (Original Mix)

8:58

Eli tässä on monen kuukauden jälkeinen tulos. Jos jatkossa levy-yhtiöille aijon lähettää demona niin jatkan varmaan kappaletta ja teen erilaisemman ja lyhyeemmän.

Kappaleen pituus voi hämätä mutta lopulta koko biisin on kyllä omasta mielestä omaa huippuluokkaa. :)

Kertokaa ihmeessä mitä pidätte edelliseen verrattuna tai jos on parannusehdotuksia!

8.80   1392 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Human Sound 15.06.2007
Minusta ihan pirskatin hyvä genrensä edustaja, ei läheskään niin puuduttava kuin suurin osa kaupallisista kakoista. Pidä oma linjas vaan ja funtsi vähemmän muitten toiveita, noin rakenteellisesti ainakin. Rupee puuduttaa muuten koko homma, ilo häviää. Miksaukseen tms. soundipuoleen toki voi ottaa vinkkiä vastaan.

ROK!
0   +1 +2
 
TheReal 04.10.2006
Kumpa joskus oppisinki jotain :D
0   +1 +2
 
Meikku 03.10.2006
Ette kyl koskaan opi, että Melodic Trancesta ei tee progressiivista pelkkä temmon alentaminen :P
0   +1 +2
 
8
Sebastyan 27.09.2006
De e no bra biisin, fast de int e sånt som ja rikit lyssna på men bra endå :P
0   +1 +2
 
9
Deep Cold 31.07.2006
no niin kommentoidaanpa tätä kappaletta mikä mulla on ollut aikomus pitemmän aikaa :) Hitto tässä tää melodia rokkaa ja progen ystävänä tää iskee meikään melko hyvin. Miksaus on todella hyvä. Ehkä vähän laiskat rummut? ;D Joo tosiaan toi suvanto ois vaatinut jotain lisää. Pääsyna on kyllä mahtavan kuuloinen ja koukuttaa meikää ihan sikana :D vittu pakko kuunnella uudelleen ja uudellee. Ite en osannut 15-16 vielä tehä näin pro matskua tuskin vieläkään :D mutta nostan todella paljon hattua ja samanlaista ku jatkat, niin susta vielä kuullaa :) ps: ehkä vahvempi kick ja hiukan kirkkautta niin tää vetäis vielä paremmin?
0   +1 +2
 
Dj Senheis 02.07.2006
Lähtee tosi kivasti liikkelle! Potkii hyvin, ja haikat jystää. Efut toimii hyvin. Bassline tulee kehiin. En tykkää olleenkaan ku se vetää noin korkealla tota linjaa, ja tuo pikku "tiputus" aina tahdin lopussa on mun mielestä aika kulunut. Tai ei vaan muhun uppoa :D Tuo pikku arpi joka tulee pienen hetken päästä on ihan kaunis ja delay on kiva ;) Nyt tuli lisää synia kehiin. Mutta nekin katoaa yllättäen tuon delayn mukana :/ Padi kuitenkin rullaa loistavasti. Tähän kohtaan kaipais oikeen matalaa sine-bassoa, ja sitten joku särösydeemi päälle. Nyt tulee suvanto.. Ootan aika paljon suvannolta, ja se alkaa aika hyvin. Padit ja efut rullaa hyvin. Sitten alkaa kick rallattelu. Mielestäni suvanto ois saanu olla instrumentaalisempi, ja nostattavampi. vaikka jotain breakbiittiä ja piano/kitarasooloa, jne ;) vocoder puheetkin ois rokannu. Mutta näin tää jää vähä löysäksi. Sitten alkaa ilmeisesti kliimas. onhan tuo kivaa menoa, mutta jokunen lisäsyna ei olisi pahitteeki. Joku joka vinkuu, ja särisee, ja vetää mahtilinjaa ;) nyt alkaa ilmeisesti lopettelut. Ihan toimivat kikkailut, ja tasapaksu kokonaisuus.

Biizi alkoi loistavasti, ja lupasi paljon, mutta kuitenkin loppujenlopuksi jäi joltain osin aika laihaksi :( Mutta. EI ollenkaan paha näinkään ;) Basari sais olla mun mielestä vielä hieman munakkaampi, ja sais potkia enemmän. Basso taajuuksia lisää ;) Sit tuo bassline oli aika kökkö ainakin mun mielestä. Siihen edelleen se sinebasso ja päälle joku säröinstru vetämään samaa linjaa, nii kuulostaa siistiltä! Toteutus on loistava, ja ideakin hyvä. Masterointi kohdillaan, mut miksaus kusee ehkä hieman juuri basarin kohdalta. Biisi on täynä kivoja yksityiskohtia, mutta kuiitenkin lisää sälää kaipaisin. Juuri näitä vinkusyniä, ja ehkä jopa massiivista supersahaa. Asiabiisi kuitenkin!
0   +1 +2
 
TheReal 01.07.2006
Kiits kommentista :P
0   +1 +2
 
9
DJ-NIZU 01.07.2006
Alku potkii mukavasti eteenpäin, mielenkiinto nousee ja on oikeastaan pakko kuunnella kokobiisi. Sen verran hyvältä kuulostaa. Melodia, joka välillä mukavasti tuossa tulee esiin ennen tätä neljän minuutin kohtaa on hyvä. Pidän myös erittäin paljon tästä neljän minuutin kohdassa alkavasta nosteesta. Hienoa vääntöä ei voi muuta sanoa. Miksaus tuntuu onnistuneen biisissä iha hyvin, ei valittamista... kaikki melodiat tuntuvat toimivan hyvin balanssissa.

Jälleen voi näin lopuksi sanoa, että erinomaista musiikkia olet saanut aikaan. Minusta 9 on tälle biisille hyvä arvosana, koska parempaa on aina odotettavissa sinulta...;)
0   +1 +2
 
8
Cylenth Vision 08.05.2008
Tämä kappale kyllä pakotti heti kuuntelemaan loppuun saakka, mutta pettymyksekseni kappale toisti itseään ihan liikaa. Pientä vaihtelua olisi voinut olla tai ainakin jonkin sorttinen "melodia" (omasta mielestäni). Muta tykkäsin kappaleen soundista ja etenkin vocaleiden toteutus tavasta. Kappale on muuten pääösin hyvän kuuloinen ja mielenkiinto toki säilyy hyvin loppuun saakka, mutta sitä vaan jää odottelemaan jotain "mukaansa tempaavaa".

Äänimaailma toimii hyvin ja toteutus on kiitettävän arvoinen. Mutta kappaleen kokonaisuus jäi sille tasolle että tästä ei minulta ainakaan enempää pisteitä ropise kuin 8. Tästä kappaleesta olisi saanut enemmänkin irti (jälleen kerran omasta mielestäni).

:: - Ihan kuuntelemisen arvoinen kappale - ::
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta