Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Valmetille kyytiä

Jepujee. Nyt on annettu Valmetille kyytiä, ja vaikka kurkkukipiä yritti viedä terää pois keikasta, vedettiin se kunnialla läpi. On muuten vaikea moshata kun räkä meinaa lentää kaarella samalla.

Setti:

1. The Darkest Grace pt. 1 - Revolution (Instrumental)
2. Risen
3. The Blood of Constantine
4. Justice For The Damned
5. Death's Architect
6. Heal The Wounds
7. Forgive the Crimson Sky
8. Outcast To Sin
9. Sailing To North

Lähdimme siis vetämään keikan pelkästään omilla biiseillä, niitä kun on muutama jo tehtynä. Ensi-iltansa saivat vielä nimeä vailla ja vielä tekeillä olevan pitkähkön eepoksen ensimmäinen osa Revolution ja skitsofreniasta tai pikemminkin sen seurauksista kertova Death's Architect. Jos pieniä kauneusvirheitä siellä täällä ei lasketa, niin keikka meni aika nappiin, joskin itellä tosiaan tuo flunssa rajoitti vähän riehumista

Yleisö oli hyvä, hemmetin hyvä jopa. Erittäin hyvin oli saapunut torstai-illaksi väkeä paikalle, yllätti kyllä. Päätösbiisin kertsin hoilaus tuntui ylittävän jopa bändin oman äänentoiston, joka ei ainakaan huono merkki ole.

Neljän tunnin yöunien jälkeen on hienoa mennä koulun penkille. Mutta ei voi mitään, olipahan taas hienoa päästä lavalle! Kiitos kaikille keikalla olijoille, Katseessa nähdään näillä näkymin seuraavan kerran!

Kirjoitettu Friday 12.10.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: