Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Jonkin sortin kotiinpalaaminen.

Ja vihdoin on keikka pyöräytetty myös armaassa JKL:ssä, soittopaikkana oli Pub Katse. Roudaus aloitettiin n. viiden/kuuden maissa, ja kun kamat oli saatu lavalle, alkoi soundcheckin teko. Vihdoinkin siihen oli kunnolla aikaa! Aikaisemmat keikat kun olivat olleet hieman hätäisiä noiden checkien suhteen. Miksaajanamme toimi Vesku Huotari, isot kiitokset hänelle siitä että lähti miltei mahdotonta hommaa tekemään. Tuppaamme vissiin soittamaan aika lujaa ;)

Pikakelaamme soundcheckin ja keikan välisen ajan parilla lauseella. Bäkkärillä lensi erittäin levotonta läppää, liekö ollu lievää hermostuneisuutta ilmassa. Keikka potkaistiin käyntiin puoli yhden maissa, setti oli seuraavanlainen:

Intro: Osa "Dance of Eternity"-biisiä (The String Quartet Tribute to Dream Theater)
1. Outcast To Sin
2. Risen
3. The Trooper
4. Justice For The Damned
5. Silver Kiss
6. Wasted Years
7. Fear of the Dark
8. Intromental
9. Heal The Wounds
10. Forgive The Crimson Sky
11. The Blood of Constantine
12. The Wicker Man
13. The Evil That Men Do
14. Sailing To North

Keikka oli ylivoimaisesti paras tähän astisista, ja yleisö oli todella hyvä. Osa tunnisti jopa omat biisimme, mutta etenkin Maideneiden aikaan huusivat erittäin kiitettävästi. Keikka meni melko lailla niin kuin oli suunniteltu, ainoa isompi hämmennys taisi tulla Trooperin aikaan kun Korpelalla katkesi kitarasta kieli, ja joutu lennosta vaihtamaan toiseen kitaraan. Keikan jälkeen selkääntaputtelijoita riitti, niin tuttuja kuin vähemmän tuttuja. ISO KIITOS YLEISÖLLE! Oli hemmetin mukavaa esiintyä tuollaisen yleisön edessä!

Kirjoitettu Sunday 09.09.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: