Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Laitteiston Laajennus

Musahommat on jääny kesän aikana paitsioon kun on tullut tehtyä töitä perse aivan ruvella. Tästä tietysti kertyi sitä kaiken pahan alkua eli massia joita oli aivan pakko sijotella musaakkivehkeisiin. Paketti on tulossa T-kaupasta ja samalla koitan haalia myös omia vehkeitä (joita on pitkin maailmaa) tänne nykyiseen "tukikohtaan".

Elikkä kun aiemmin ei ole ollut softan lisäksi käytännössä mitään muita työkaluja (ohjelmointi ilaman midiohjainta alkaa jo turhauttaa), niinnyt saan jonkinlaisen perussetin vehkeitä. Tulee äänikorttia, kitaraa, studiokuuloketta, midikiipparia, mikrofonia, piuhaa.

Pelkällä Reasonilla on tullu vedettyä kaikki se mitä on tullu vedettyä, mutta nyt kaiken järjen mukaan myös käyttöä vailla olleet Abletonin Live ja Sonar LE pääsevät käyttöön. Jos vaan Vanhassa Uskollisessa Myllyparassa moiseen tehot enää riittää. Uusi kone, mielellään läppäri, on harkintalistalla. Sellaselle kun olis paljon muutakin käyttöä.

...

Eilen vielä iski järkyttävä kitarakuume, kun katseltiin joitain vanhoja Panteran Livekeikkoja. Dimevision v1 on vielä kesken mutta ei sitä pysty kattomaan ilman että kädet alkaa kaipaan jonkinlaista keppiä vingutettavaksi.


JA Kesän levy oli ehdottomasti Downin Over the Under.

Kirjoitettu Wednesday 17.09.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: