Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

aloitus hämmennys teksti. olen hukassa

plaaah plääääh. toivotonta. en osaa käyttää tietokonetta enkä emmärrä mitään näiden päälle. en mitään. se tuottaa vähän vaikeuksia.

olen addiktoitunut, kahden päivän aikana. ja olen järkyttynyt. vihdoinkin tiedän mitä maailmassa tapahtuu, radiota olen viimeksi kuunnellut aktiivisesti vuosia sitten, ja nykyään tulee aika paljon paskaa. mulla on kuitenkin ongelmana löytää täältä mitään, yksi syy on etten tiedä mitään siitä mitä on olemassa nyt, olen kuunnellut vain vanhoja älppäreitä, ja käynyt keikoilla, mutta mitään nimiä ei ole hirveästi jäänyt mieleen. ylläri pylläri, siksi että on huono muisti, ja kirjoitus ja luki häiriö. joten sori vaan jos täällä on sellaisia lauseita mistä ei tajua mitään, tai kirjoitusvirheitä, tai...
niin no ehkä tästä homma rupiaa toimimaan kun kokeilee vaan.

rupesi ahdistamaan tämä koneella istuminen, tämä on pahin painajaiseni sen jälkeen että lambit teurastetaan hanhien ja kanojen kera. niin monta tuntia on mennyt jo hukkaan, kun olen könynnyt täällä. en tiedä mitä oikein odotan tältä jutulta, varmaan jotain sosiaalisia kontakteja että taas saa huomata pettyvänsä että mitään ei ole tapahtunut koskaan. ei tämä netti ei kyllä taida olla mun juttu, mutta tältä sivulta saa sentään musiikkia kuunnella ja inspiraatiota, vihdoinkin on oma kämppäkin niin pääsee suttaamaan. treenikämpän kun viimein saisi niin elämä olisi ihanata kun saisi soitella.

aika pelottavaa kirjoitella tänne. otin riskin ja kohta mä varmaan kuolen.

Kirjoitettu Friday 29.09.2006

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: