Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Iisakki Kiemunki eduskuntaan!

Hmm, heräilyä taasen tälläkin rintamalla... Niin siis tuota noi, tuos viime torstaina, eli eka päivä tätä kuuta, meil oli koulul vaalipaneeli. Eli siis Kokoomuksen, Suomen Kansan Sinivalkoisten, Vihreiden, SDP:n ja Vasemmistoliiton edustajilta sai kysellä kaikkee ja hee sitte vastaalivat kykyjensä mukaan. Heti alkuunsa Kokoomuksen Antti Ahonen tulee myöhässä kuin olisi tärkeäkin henkilö, ja muiden esitellessä itsensä mikrofonin avulla hän nousee vuorollaan seisomaan ja kuuluvalla äänellä sanoo, ettei ala mikrofonille kyykkimään ja ääni kyl kuuluu perälle asti. Sen sijaan Sinivalkoisten (SKS, vaikka minusta puoluetta kuvaa paremmin tuttavallinen SS) edustaja Olli Järvi oli suunnilleen täydellisin vastakohta Ahosen karismalle mitä kuvitella saattaa. Hän sai mikrofoniin sössötetyksi jotain "Suomi takas suomalaisille.... emmä ny oikeen muuta osaa sanoa...", joista jälkimmäinen lausahdus muodostuikin hänen tunnuslauseekseen.
Noh, jatkossa Ahonen sentään puhui mikrofonille niin kuin muutkin, tosin hieman pidempään ja suurempaan ääneen kuin muut edustajat. Varmaan 90 % paikallaolijoista (etenkin miehistä) vaikuttui Ahosen karismasta ja itsevarmuudesta, mutta minulle hiipi pieni vaikutelma siitä, että Kokoomuksessa on etsitty sitä suurimpaan ääneen puhuvaa ja nuorelle väelle parasta ehdokasta ja lähetetty hänet latelemaan meille niitä samoja mielipiteitä mitä Kokoomus toistaa kaudesta toiseen..
Itse ennen tuota paneelia ajattelin, että äänestäisin Vihreitä, mutta jo vaalipaneelista tiedottavan julisteen nähtyäni ajattelin, ettei Paavo Reppana (os. Raappana) ehkä olekaan ihan minun ehdokkaani. Mutta hän oli kyllä positiivinen yllätys sitten luonnossa nähtynä, mutta etenkin kun katselin tekemiäni muistiinpanoja (olin varmaan koko salissa ainoa, joka teki muistiinpanoja), niin vakuutuin SDP:n edustajan Iisakki Kiemungin pätevyydestä varsin hyvin. Nuori kaveri, ja vielä ku on pitkät hiukset, kun vaik miul ei oo ollu pitkii hiuksii puoleen vuoteen, ni mie vielki tunnen pientä yhteenkuuluvuutta pitkälettisten jätkien kaa... awww. Hitto ku en voi äänestää viel muutenku ens viikol olevissa nuorisovaaleis.

Nii ja sit muihi asioihi... Mie tahtoisin huoneeseeni paremmat musiikinkuunteluvermeet, mutta mistäs hitosta mie rahat riipasen sellasii? Mul on fyffee justiisa cd:n pyörittimeen, mutta vahvari ja - herrajjestas - kaiuttimet maksaa iha överisti. Ehkä ens kesänä... ja sit sillai, et siihe sais myöhemmin vinyylinpyörittimen, ni ois tosi kiva. Pala palalta...

Kirjoitettu Sunday 04.03.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: