Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Voi yhden kerran

Jari on monimiljonääri ja koko juhlaväki tiesi sen. Tämä siksi, että Jari ei juuri häpeillyt tätä dominoivaa luonteenpiirrettään. "Haluisitsä vulvantäydeltä multimiltsimunaa kulta?" on Jarin tapana supatella pulveripäisille opiskelijatytöille näissä illanistujaisissa Helsingin kalliolaisessa asunnossa. Miehiäkin Jari muistuttaa siitä, että ei sitä ilman rahaa mikään mies ole, kyrpänsä väärti. "Vittu jos ei pysty ees omalla firmalla rikastumaan niin johan on vittu. Sillon on kyllä tasan niin vitun turha hinttari jottei paskaisemmasta väliä." Jari sai kuitenkin julistaa elämänkatsomustaan täysin vapaasti, sillä olihan hän kustantanut illanvieton kokaiini-, amfetamiini-, ekstaasi-, lsd-, peyote-, gamma-, pilvi-, ja heroiinitarjoilun. Lisäksi viskejä, viinoja, viinejä ja konjakkeja oli rivissä usean hyllymetrin verran.

En siis ollut kovinkaan selvässä mielentilassa kun Jari tuli esittämään tarjouksensa minulle. "Sinusta voisin tehä rikkaan miehen vittu." Jos en olisi nähnyt Ilpo-nimisiä avaruussammakoita jokapuolella olisin ehkä saattanut harkita Jarin ehdotusta hetken, mutta sillä hetkellä rikkaaksi mieheksi tuleminen houkutti sen verran, että katsoin asian olevan liian kiireellinen syvempään pohdintaan. Suostuin. "Työnnät tän kynän munaas koko letkun pituudelta", lausui Jari. "Munaan? Tarkoitat varmasti virtsaputkea," utelin. Jari nyökkäsi ja virnisti. Sininen bic-kuulakärkikynä kiilsi Jarin kädessä. "Miljoona euroa saat vittu. Käydään hakemassa Punavuoresta missä mulla on toinen kämppä. Nyt etku vaan survot tän kynän kulliis, niin käteen tipahtaa miljoona puhdasta arjalaisen kansan euroa."

Kokkasin aimo satsin heroiinia ja lastasin kanuunan. Etsin potentiaalisen suonen kyrvänjuuresta ja sovittelin neulan siitä läpi. Painoin männän alas ja lähetin kyrpäni mikrokosmiselle avaruuslennolle. Samalla hetkellä survaisin hartaasti vaselinoidun kuulakärkikynän terä edellä kusiaukostani sisään.

Syvemmälle.

Syvemmälle..

Syvemmälle...

Taksissa istuessani huomaan, että housuissani on peniksen kohdalla pienehkö veritahra, joka on eittämättä tullut sisäpuolelta. Kävelen Jarin perässä kattohuoneiston ovesta sisään. Jari nappaa ming-vaasin ikkunalaudalta ja viskaa sen täysin voimin lattiaan. Kokaiini on sellainen huume. Noukimme Jarin kanssa setelitukkoja lattialta posliinin sirpaleiden seasta. "Jokaisessa on viisikymmentä tuhatta euroa", Jari ilmoitti. Tukot pullistelivat näkyvästi Stockmannin muovikassissa.

Lähdin kotiini ja toivoin, ettei kukaan veisi omaisuuttani matkalla.

Kirjoitettu Monday 06.12.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: