Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Kaikki kaverini tappoivat itsensä eilen

Tylsä päivä. En keksinyt mitään kehittävämpääkään tekemistä, joten päätin mennä hautaamaan maamiinoja lastentarhan pihalle. En ole ikinä aiemmin tehnyt sitä kirkkaassa päivänvalossa ja siitä tulikin mukava lisäkihelmöinti hikoileviin kämmeniini. Ihan tosi, te kaikki ihmisoikeusaktivistit: te ette tiedä mikä on ihmisille oikeasti hyväksi ja mikä ei. Ihmisiä on maailmassa jo niin tajuttomasti, että tilanne ei ole enää kellekään edullinen. Ymmärrättekö miten tajuttomasti helpompaa ihminen on tappaa lapsena kuin täysikasvuisena? Pelastamalla jotain poliittisia-lesbo-mielipidevankeja ei saavuta mitään, mitä lapsia tappamalla saavuttaa.

Iltapäivällä menin Helsinki-Vantaan lentokentälle istuskelemaan ja huutelemaan kaikenlaista. Siellä on hauska huudella mm:

"POMMI, AAARGH, VITTU TUOLLA ON POMMI!!!!!"
"OSAMA! OSAMA ON TUOLLA! TAPPAKAA OSKU!!!!"
"HEI KAVERI, SUN HERSKAPUSSI TIPPUI!!!!"
"MINÄ OLEN JEESUS!!!!!"

Tuota viimeistä on kyllä hauska huudella missä vaan. Tutut kyllästyneet turvavartijat heittivät minut ulos kuten aina, mutta eivät olleet edes vihaisia. Ne vaan virnistelivät ja puhuivat kuin jollekin down-kakaralle: noniin, eipäs nyt taas huudella niitä tyhmyyksiä Max jne. Vittumaista, olenhan sentään 18-vuotias AIKUINEN ja ansaitsen tulla kohdelluksi sellaisena. Silloin minut ainakin otettiin tosissaan kun olin pari vuotta sitten tehnyt kaiken maailman räjähteistä itselleni puvun ja menin juoksentelemaan ympäri lentokenttää. Siinä oli kuulema sen verraan räjähteitä, että sillä olisi lähtenyt ilmaan ainakin Tax Free myymälä johon olin juossut ja todennäköisesti parisen kymmenä sivustakatsojaa. En tajua miksi ihmiset suuttuivat koko tempauksesta niin, enhän edes aikonut räjäyttää pukuani (ensinäkin siihen meni helvetisti aikaa ja rahaa ja toiseksi olisin itse pamahtanut täysin vituiksi prosessissa) vaikka huutelinkin jotain sen suuntaista. Eivät runkkarit tajunneet bluffia. Jos se yksi kiva lääkäri ei olisi tehnyt jotain lääkärintaikojaan olisin toden näköisesti vieläkin linnassa.

Koitinetsiävielätänäänkiveksistänipaukamiajotkaviittaisivatkivessyöpäänmuttaenlöytänytyhtään.

Kirjoitettu Monday 09.02.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: