Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Vuodatus.

Eräs hiljattain Mikseriin liittynyt tyttö kyselee profiilissaan ehdotuksia tanssiryhmänsä nimeksi. Minulla on yksi hyvä:

Horot pomppii.

Eikö ole aika hieno? Monet saattaisivat pitää tuota seksistisenä tai loukkaavana ja niinhän se toisaalta onkin. Tästä tosiasiasta ei kuitenkaan kannata välittää, sillä todellisuudessa puran tällaisilla jutuilla vain omaa turhautuneisuuttani ja pettymystäni koko tanssitouhua kohtaan. Esiteininä nimittäin yritin päästä mukaan suunnilleen tämän edellä mainitun tytön ikäisistä tytöistä koostuvaan tanssiryhmään. Minua ei kuitenkaan päästetty leikkiin mukaan seuraavista syistä (kirjoitan syyt preesensissä, sillä ne pätevät edelleen):

1) Olen ruma ja epäurheilullinen
2) En osaa tanssia elinkarvan vertaa
3) En ole nainen / tyttö (jostain syystä nämä feministinperkeleet suosivat tällaista Apartheidmaista meininkiä)
4) Olen tunteeton ja muiden tunteet huomiotta jättävä mulkku

Oli melko vittumaista saada kylmä hylkääminen päin naamaa eräs keskiviikko-iltapäivä koulun liikkasalissa. Olin pukeutunut asianmukaisesti; pidin kireää napapaitaa ja shortseiksi leikattuja farkkuja. Olin koristellut molemmat pirskottelemalla glitteriä niiden päälle edellisenä iltana. Lisäksi minulla oli mukana sellaiset karvapallot, äitini minulle pyynnöstäni tekemät pinkit pompomit, joita cheerleaderit jenkkilässä käyttävät esiintymisissään. Kun astuin sisään saliin, tanssiryhmän ohjaaja verryttelytti ryhmäänsä ja katsoi minua kuin jotain, minkä ei pitäisi kuulua normaaliin kuukautisvuotoon mutta kuitenkin löytyy pikkuhousuista. Esitin pyyntöni liittyä joukkoon, mutta kuten jo sanoin, tuo natsikommarihoroperse hylkäsi minut noiden neljän syyn nojalla. Eihän se kaappilesbo tietenkään niitä minulle noilla sanoilla sanonut, mutta kyllähän minä nyt vittu soikoon osaan rivien välistä lukea!

Lähdin koululta kotiin, mutta ennen sitä pistäydyin masturboimassa tyttöjen pukuhuoneessa. Kesti kauan laueta kun itketti niin paljon koko ajan. Tulin lopulta jonkun tytöistä laukkuun, puoliksi vahingossa, mutta vain puoliksi.

Tämä tapahtumasarja vainoaa minua edelleenkin aina kun jossakin mikä tahansa edes sivuaa aihetta tanssi. Itku.

Kirjoitettu Monday 05.01.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: