Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Nakkilan Keikautus ja rasperry siideri

kyllä vaan,viime lauantainen nakkilan keikautus oli paras ja rankin kurin poppoon keikka, bändin mielestä ja varsinkin yleisön mielestä!!myös baarin omistaja oli sen verran keikasta otettu,että sanoi meidän keikkamme olevan paras koskaan nakkilassa ja muutaman kuukauden päähän hän on meitä uudelleen buukkaamassa.

12 biisin settimme olikin loppujen lopuksi 18 biisin veto. heitimme sen normaalin yhden encoren sijasta 3 encorea, yleisön pyynnöstä, of course. vielä näiden kaikkien biisien jälkeenkin meitä vielä' raivoisasti pyydettiin lavalle,mutta ei ollut biisejä,omia tai lainoja!!

uusista biiseistä "lussen henkäys" eli, Lucirer´s breath oli yliveto,yleisön mielestä.kipale on kumminkin melko pitkä ja meidän mittakaavalla eeppinen biisi,hyvä että kelpasi. never turning back rikkoi metallipäiden niskoja laajalla säteellä, soittajien ja yleisön.

jos keikan onnistuminen mitattaisiin rikki menneillä kamoilla, niin 10 olisi numero!! multa meni paskaksi 2 peltiä, ennen keikkaa vaihdettu uusi virppakalvo ja kolmet kapulat.raivoa oli ja löytyy.

ennen keikkaa kanttori kertoi meille kuolevaisille (mulle,reksille,pruustinalle ja hepatiitille) uudesta,kultaisesta rasperry siideristä. sen maku on kuulemma verrattavissa 27 vuotta vanhaan viskiin ja se toi kanttorillemme ennen näkemättömän hymyn kasvoille ja pirteän kikatuksen ilmoille. pikkutyttömäisesti kikatteleva kanttori "sidukka"lasin ääressä on varmasti historian kirjoihin jäävä muistikuva. kanttori päästi ilmoille täyteen pakatussa toyotassamme ennen keikkaa,hyvin pahoja ns kanamunaleijoja. silent,but deadly.mykkiä hiihtäjiä,sellaisia pommeja että perse kävi kanttorilla kuin partiolaisten leirituleen heitetty papattimattosarjatulitus.

keikka meni hyvin ja legendaarisia tapahtumia tuli taas enemmän kuin on rakkautta paholaisen tykötarpeiksi.

lusse rakastaa kuria ja kuri rakastaa fänejä, joita tuli lauantain keikan jälkeen roppakaupalla lisää.paitojakin meni kuin kuumille kiville (eli 4kpl

Jumalan rauhaa,rakkaat ja vihatut,uudet ja vanhat,tulevat ja menneet, Fänimme.

Kirjoitettu Monday 24.11.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: