Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Iso Pusu ja Rehtorin EuroPliisut

Tiedättekö te mitä rehtori sanoi kun turkkilaine tyty kysyi kaunko kestää tulla treffeille suomesta turkkiin?? noin kestä vartti.

en sitten tiedä ihan oikeasti että onko dorkempaa juttu kuin euroviisut. tai teräsbetoni.missä naiset ratsastaa,sitä en tiedä mutta voin kertoa mihin voivat nuo kyseiset kaverit voisi ratsastaa,tai lentää.miettikää ite. samanlainen pohjanoteeraus on nuo pliisut kuin vaikka idols. teräsbetoni on muka huumoribändi,mutta minua se ei naurata. parempiakin huumoribändejä on suomessa,kuten lordi,ulkomailta bon jovi tai def leppard,ehkäpä huumoribändiäkin parempi ilmaisu on naurettava bändi.paras huumoribändi koko maailmassa on itseironinen ja tarkoituksella hauska sleepy sleepers. naurettavin yhtye suomesta on arja koivunen.vai oliko se ari??en muista.

huomenna on pastorilla ja muutamalla valitulla kaverilla kuten kanttori edessä hartwall areena ja laulu ja soitinyhtye kiss. rehtorille olisin hommannut lipun,mutta hän pelkää liiakseen pusutautia.itse en ymmärrä yhteyttä. se on hauska yhtye,tosissaan.ja hyväkin.

kaveri soitti muutama päivä sitten ja tarjosi lippua bon jovin keikalle.emme ymmärrettävistä syistä ole enää puheväleissä.

jumalan siunausta,rakkaat Fänit.

Kirjoitettu Tuesday 27.05.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: