Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Taistelevat Kohtausrobotit

habla nobo´s los lobo´s ja que sera sera. olen täällä taas mutta vain yhden illan.innokkaimmat groupiet voivat minut voidella bäkkärillä. sitten heräsin ja päästin kissan ulos. tiesittekö että minussa on yhtä paljon voimaa kuin pienessä kylässä minkä ainoa asukas on syöpää sairastava kissa??!!ettekö?magona...

Rehtori oli kokkailemassa koko yhtyeelleen ruokaa viime treeneissä sunnuntaina. hän oli teurastanut omakätisesti broileritehtaalla vietnamilaisen vinosilmäisen possun (possu on vinosilmäinen,eivät asukkaat) ja toi parhaat selkäpalat katetdraaliin.siis ei päätä eikä häntää possussa (lue:tekstissäni). hän kokkaili paistinpannulla meheviä piffejä ja heitteli niitä ilmaan kuin alaston kokki jamie oliver (lue:ilman rihmankiertämää). kävikin sitten niin,että sikanaamainen taistelumarsumme oli tiellä ja rehtori kompastui häneen,jonka seurauksena hän sai piffit palloille (lue:silmille) ja paistinrasvat vartalolleen. olimme kanttorin kanssa järkyttyneitä.rehtori katsoi meitä ja sanoi "juu,nämä ehkä ovat kakkosluokan palovammoja mutta nämä päässäni ovat ykkösluokan piffejä".

kanttorin uusin villitys nyt kun Himpulat loppuivat on japanialainen (lue:japanilainen) manga anime lobo sarja taistelevat kohtausrobotit ( the fighting seizure robot´s). näin hän päässee Paavalin kanssa Kaatumatautisten posseen.

Kotisivut ovat olleet tosi hyvä juttu. sivuillamme on käynyt nyt yli 100 tuhatta poloista. heitä kiitämme ja säälimme. Harjavallan keikasta saattaa tulla melkoinen näytös Kanttorin osalta. Hänellä on siintämispäivä (lue:synttärit) heti seuraavana päivänä keikasta. Toivottavasti pysyy lavalla.

kiitokset vielä Teresalle kivoista kommenteista ja viesteistä. Hän on ymmärtänyt Child kappaleen lyriikat mainiosti. Kappale kertoo juuri niistä lapsukaisista joista luulitkin.jos ei joku niitä tajua,niin eipä minua nappaa suuntaan tai toiseen. lukea saa ja tavatakin jos ei hiffaa muuten.mielipiteensä ja tapansa kullakin säädyllä.

ei kait muuta ny.Jumalan rauhaa ny,rakkaat Fänit.

Kirjoitettu Wednesday 14.05.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: