Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Unia ja Reissuja

Täällä puhuu syntisten toivo ja epäuskoisten kauhu,pyhistä pyhin,Hra pastori.

Kovin kummallisen unen näin viime yönä.unessa katetdraalissa oli meneillään kattoremontti.apuna minulla oli kaksi palaa peltiä,laama nimeltä Turpa ja Rehtori + Kanttori. töiden lomassa reksi lähti kiipeämään tikapuita pitkin taivaaseen jolloin kanttori huusi hänelle melkoisella vimmalla että"minä kiellän sinua kiipeämästä tuossa hameessa". se oli outoa se.

onko kukaan teistä ikinä huomannut liikenteessä sellaista että jos on kuskilla mersu alla niin kyllä mennään oikein hiljaa!?minä olen ja monta kertaa.eilen viimeksi kun olin saarna reissulta tulossa niin edessäni oli mersu joka ajoi 40kmh alueella 25kmh.!!!!sitten kun tuli 80kmh alue niin mentiin 45kmh!!!siinä vaiheessa kyllä painoin kaasua ja menin ohi miljoonaa,ja se mitä näytin mersu kuskille,ei ole painokelpoista.mersuthan pitäisi olla oikein hirmuisia ajopelejä,maksavat omakotitalon verran mutta eikä ne tosiaan kulje mihinkään??ei kai sitten...

muistin yht`äkkiä hauskan reissun jonka tein hyvien ystävieni HRA Kuraattorin ja HRA Senaattorin kanssa. olimme senaattorin kotikonnuilla ja päätimme mennä luistelemaan.menimme läheisellä ankkojen virkistäytymis ja suojelu alueella sijaitsevalle luonnon lammelle.siellä oli jo pieni luojan luoma,mutta senaattorin näkeminen riitti pojalle karkuun lähtemiseksi. siinä luisteltiin ja lämittiin kiekkoa ja minä koitin ekaa kertaa oikein sirklata.sain jo hyvin sen menemään kunnes kuraattori huusi lujaa"vitun elina kettunen!!". tuo kirosana on kuran suusta,ei minun,minä en kiroile koska se on syntiä. noh,siinä sitten kaaduin pää edellä ja pidin pienen tauon. noh,sain kostoni hetkeä myöh. kun kuraattori lupasi näyttää kunnon lämärin.kura viritti oikein kädet selän taakse ja huusi "timber". lämärin lähdettyä kura pyyhäisi pölyt kiekon päältä ja lensi koko kaksimetrisen runkonsa kanssa jäähän ja päästi paniikki pumpan samalla itkien.

lähdimme viemään senaattoria kotikonnuilleen kun hän taas sanoi että "voi piru,akku katkes".aloin sitä sanaa kikattamaan jolloin takapekiltä tuli kaljuun meloniini hirmuinen läpsäys.se teki niin kipeää että olin loppupäivän hissun kissun.

kanttori viime terneissä keksi yllättäen laulun ja kertsiin hän vain halusi sanan fuck ja kipaleen nimeksi fuck you you fuckin fuck. sen teemme.samalla kerralla kanttori kyllä kehitti sellaisen hitaan mättöriffin,että ei olla kaukana panteran dominationin loppumätöstä .siis rankkuuden kannalta. reksin uusi biisi on niin megadeth henkinen,että kanttorin kanssa tappelimme siitä että mikä megan biisi se on.no ei mikään siis.vaan meidän oma kipale nimeltään feed the flame.

noin kesti vartti.

Jumalan rauhaa,Rakkaat FÄNIT.

Kirjoitettu Wednesday 02.07.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: