Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Inva Pyhyys ja Rehtorin valheet

kyllä nyt ihmettelen rehtorin valheita omassa blogissaan itse pyhyydestä.kyllä minulla oli invakortti mukana sen antamien etujen takia.saimme parkkeerata tosiaan 20 metrin päähän stadikasta joten oli mukavaa.terholle ja pruustinnalle asia kelpasi mutta ei siveyden sipulillemme rehtorille. ei nyt,vitsiä vitsiä. ei kyllä hävetä yhtään kortin käyttäminen kun vähällä pääsi.esitykseni järkkäreille oli kunnian osoitus vanhassa sarjassa olleelle charles "corky" thatcherille joka oli nokkela cp-poika. kunnia hänelle.sain muuten tuon aidon invakortin hienolta ihmiseltä.kunnia vammaisille.oikeasti. käytin korttia seuraavanakin päivänä kun menimme elokuviin pruustinnan kanssa. nokkela kortti.käytän sitä aina kun mahdollista.sotapäällikkö terhokin halusi oman kappaleen.sanoin että sitten kun seuraava lähetys tulee,suomeen.

kyse ei ollut mopopojista kuten reksi väitti.pöydässä istui yksi motoristi ja tämä toinen heebo kun katseli tiukkaan vinoilla silmillään ei ollut motoristi,koska AIDOT motoristit ja kerholaiset ovat fiksuja ja mukavia miehiä.nyt puhuu kokemuksen kimeä rintaääni. ketä heitä haukkuu, imeköön ...jotain painokelvotonta. tosiaan kaveri katseli,nousin pöydästä ylös ja annoin hänen nähdä ison keskisormeni.siitä sitten poju vimmastui ja näytti että pihalle nyt.näytin että syön eka ja sitten tulen. sillä välin poika kavereineen (heh,poikakavereita) lähti lipettiin.hyvä niin,ei kannata odottaa pastorin rangaistusta.
paskahousu on paskahousu. terho ja reksi olisivat auttaneet pieksemisessä.

kim herold,tämä oikein nätti ja laiha poika on uusi inhokki listalleni päässyt. hän kipaleensa sosiaalisesta kärpäsestä , eiku perhosesta oli ehkä yhtä kamalaa schaissea kuin arja koivunen,ehkä. molemmat näyttävät tytöiltä ja kimisevät kuin kimi räikkönen.hyi.

porin jazzeille en jalallanikaan astu enää ikinä. se on vanhusten ja toivottomien olevien juhla. kamalaa ja kallista rihkamaskeidaa koko tapahtuma. anteeksipyyntö hra carlos saatanalle,eikun santanalle.

tama oli tassa,

jumalan rauhaa, rakkaat Fänit.

Kirjoitettu Monday 21.07.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: