Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Tragedy

heikun keikun ja hyvää kukonlaulua.huopatossutehdas on taas niellyt urhean pastorinne työmaailman syövereihin."tästä ei puhuta",hra ylppö". rietas rehtorimme on lähtenyt aasian matkalle pelottoman kissanaisen kanssa.he yhdessä etsivät illuminatin rikollisia ja estävät halvan alkoholin rantautumisen suomen rannikolle.rehtorimme juo vaan pullotettua ohrasta.hän palannee täynnä hedelmällisiä ideoita,mutta hedelmättömänä.

kanttorimme sielun päälle on käynyt yllättävän kovaa rehtorimme opintomatka.hän on turvautunut viskillä täytettyyn stressileluunsa (lue:pullo) ja hänestä kuulunut legenda on ollut sen mukaista.kuuleman mukaan hän ei ole liikkeellä kanttorina,vaan Pikachu Warriorina,Itä-Espoon Gestapona.tyttäret,lukitaa äitinne kellariin.kuuleman mukaan pikachu warriorin ainoa heikkous on varttuneemmat päärynävartalot,joita hän haluaa vain vähän kokeilla.

Itse olen tämän viikon painanut huopikkaita monta kymmentä tuntia,pienellä vapaa ajallani olen perehtynyt Hanoi Rocks:in kirjaan.eilen sain sen päätökseen.uusi arvostus nousi bändin uraauurtavaa suomiprofiilin nostamista kohtaan.menestys,jonka sitten Amoralit ja Nightwish:it pilaa. Onpa Hra Mccoy vieläkin suomen kovin rock kitaristi,blues ja muut pimpelipompeli musikantit hävetköön ja palvokoon andya jumalanaan.

Seuraava keikkamme on tosiaan Porin Liikekulma:ssa kesäkuun kolmastoista päivä (13.6.09).uusi paikka meille.esiinnymme yhdessä ystäväorkesterimme Laho Pappi yhtyeen kanssa.loistava bändi,loistavia sällejä,pastoreita kaikki tyynni.

Paljon on tullut keikkapyyntöjä kuripumpulle,pisimmät toiveet Turun saaristosta,Kyl määki turuss,sanoi kanttori kun lammasta esitti. muut pyynnöt ovat Pori-Harjavalta-Nakkila-Kokemäki akselilta.mennään kaikkiin mihin keritään.livenä se veri punnitaan,paitsi kanttorilta,jolla on torikammo.

"posketonta menoa",sanoi aikuisviihdetähti Jenna Jameson

Jumalan rauhaa nyt,Rakkaat Fänit.

Kirjoitettu Sunday 24.05.2009

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: