Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Let's Shoggoth all night

Today is Sweetmorn, day 72 in the season of Bureaucracy, 3173.

Öh. Tietääkö kukaan, kuinka oppia käsilläseisonta päivässä?
Arvelinkin. Hitto. No, periaatteessa helmikuuhun aikaa, ennen kuin pitää sekin osata ukemissa oranssin vyön kokeessa, mutta huomenna on harkat ja edellinen yritykseni muutama viikko sitten oli luultavasti suorastaan säälittävä... No, eipä sitä joka kerta harjoitellakaan, joten ehkä saan lisäaikaa päätyä naamalleni takapihan nurmelle.* En ole varsinaisesti sitä käsilläseisojatyyppiä ja potkinkin paljon mieluummin ihmisiä kuin palloja, liikunnallisuuteni jäänee hokutoryu ju-jutsuun ja kivi-paperi-sakset-SM-tason harjoitteluun.** Toisaalta sormilihakseni ovat voittamattomat vuosien lähes-täyspäiväisen näppäimistön nakuttamisen jälkeen.

Matematiikka on turhauttavaa. 25x - 10x? Ja tuo oli vielä olevinaan kategoriassa 'vaativat'. Aargh. Miksei samantien opetella aakkosia uudestaan.

Jævla Satans Helvete kun aika loppuu kesken. The Swarmia on ainakin 200 sivua jäljellä, mikä on hyvä juttu sen kannalta, että kirja on loistava enkä tahdo sen loppuvan, mutta kun aikaa lukea on noin linja-automatkat ja välitunnit. Kotona kun tulee liian helposti istuttua tähän koneen ääreen, mitenkäs muutenkaan.*** Sitten on kesken vaikka kuinka monta novellia, joista tällä hetkellä yhtä oikeasti tahdon kirjoittaa, ja se vie aikaa myös. Olen niin järjettömän itsekriittinen tekstin suhteen, että pahimmillaan novelli jää puoleksi vuodeksi kansioon, koska kaikki keksimäni jatkot vetävät sen mielestäni perseelleen. Voi se kyllä laiskuudestakin johtua.
______________
*http://omglol.kerrolisaa.com/1/3789.jpg
** Liike lähtee olkavarresta, ranne on jäykkä ja hallittu. KPS on kato puhtaasti taito- ja tekniikkalaji.
*** Pohjimmiltaan ongelma on yksinkertainen: kirja- vai nettinörtti?

Kirjoitettu Thursday 18.10.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: