Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Arkisto

Ladataan

Pikkuinen Lintu

Eilen kun menin kotiin oli pihalta löytynyt Ihan pikkuinen lintu. Talitintti varmaan, niistä höyhenistä päätellen mitä sille oli kerennyt kasvaa. Lieko kirjosieppo tai muu lintu pesinyt munansa tiaisen pesään, nehän tuuppaavat emon muut poikaset pesästä pois... Pesä oli liiterin katon alla ja aluksi näytti ettei sitä saa takaisin pesään mitenkään.
Lintu nostettiin talouspaperissa vanhaan navetasta löytyneeseen karva hattuun, se sai pullosta vähän vettä ja pari muhkeaa matoa. Pikkulintu avasi aina nokkansa syödakseen, kun sille lauloi tietyn nuotin. Väärällä nuotilla ei nokka auennut. Pian alkoi tipu virkoamaan. Lopulta pikkutipu saatiin ujutettua takaisin pesään ja rako katon alla tilkittyä niin että emo pääsi sisään, mutta poikaset eivät päässeet uudestaan tippumaan pesästä. Iloksemme huomasimme, että emo muutos ei häirinnyt vaan se edelleen kantoi ruokaa pesään.

Tapauksen jälkeen jäin pohtimaan paria aisaa: Oliko oikein auttaa pikkutipua? Onko oikeus puuttua toisen elämään, vaikka aikeet olisiva mielestäni kuinka hyvät? Ja millä oikeudella autoin pikkutipua, mutta uhrasin kastemadon?
Maailmassa monta on vaikeata asiaa, niihin kaikkiin koskaan tuskin vastausta saan...

Kirjoitettu Tuesday 29.05.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: