Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

KEIKKAPÄIVÄKIRJA:9.11.Tamepe,Tampere-tal

Aivan ensinnä kiitokset yleisölle, Hannalle ja Katralle mukavasta illasta. Hienoisesta säädöstä huolimatta ilta sujui hienosti. Aikataulu hieman muokkaantui, sillä Hanna Pakarisen bussi oli levinnyt jonnekkin ja heidänhän oli tarkoitus tehdä tsekkinsä ensimmäisenä. Hetki siinä odoteltiin, kunnes päätettiin ruvetta kasaamaan läppärien (Katra ja me) kamoja lavalle. Samalla kuvasimme kolmella kameralla meille mahdollista videota keikasta ja nauhoitimme sen myös audiona. Näistä saadaan mahdollisesti lisämatskua tulevan cd:mme boonukseksi.

Paikalla oli meille outoa nuorta väkeä, sillä tilaisuus oli ikärajaton ja paikalla oli paljon Hannaa katsomaan tulleita lapsiperheitä, joten sinänsä melkoinen haaste porukalle, joka yleensä soittaa baareissa 20-50-vuotialle. Onhan se hyvä laajentaa kuulijakuntaa. Katralla je meillä oli yleisöä vielä melko vähän, mutta hyvät meiningit sielä saatiin aikaiseksi.

Katraa ja meitä kumpaakin haittasi lavalla, ettemme kuulleet kunnolla soittoamme. Sen ehkä joku huomasi... tai sitten ei. Ainakin yleisöön olivat soundit kolahtaneet.

Bäkkäritilat olivat aivan mainiot. Ne sijaitsivat ylhäällä salin päällä ja sieltä oli suora näköyhteys lavalle. Toiseen suuntaan avutui näkymä Sorsapuistoon. Rokaa ja juotavaa riitti ja henkilökuntaa.... aivan mahtavaa!!!!

Stara.fi kävi myös haastattelemassa, joten vierailkaa stara.fi sivustoilla katsomassa kun nse sinne ilmestyy.

-Janze-

Kirjoitettu Sunday 11.11.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: