Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

KEIKKAPÄIVÄKIRJA:4.9.08 Ikaalinen, ikata

Päivä polkaistiin käyntiin kello 9.30, kun veimme tyttäreni tämän kummisedän, Heken kanssa tarhaan. Heippa ja hauskaa tarhapäivää. Iskä lähtee rockaamaan. Siitä Claytrain kohti Ikaalista. Tässä vaiheessa olimme liikkeellä Heken kanssa kahdestaan muut tulisivat paikalle valmiiseen päytään. Siinä sitten joimme kahvit ja ihmettelimme säätilannetta . Laitammeko kamat pystyyn ulkolavalle vai sisälle Illan keikka olisi osana Ikaalisten Taide- ja käsityöoppilaitoksen syysriehaa. Päädyimme soittamaan ulkona. Meitä ennen esiintyi loistava Cajun Comets, sekä trubaduuri, jonka nimeä en nyt millään muista...pahoitteluni siitä.

Olimme höystäneet keikkasettiämme covereilla kuten Bon Jovin It's My Life ja G'N'Rn Knockin on Heaven's Door, sekä Kolmannen Naisen tuotannolla. Mukana oli myös Claymorebiisejä, joita emme olleet soittaneet aikoihin...mm. Rakkauden Aakkoset ja Tyhjiö Sydämessä, jonka kantaversio tehtiin noin 15 vuotta sitten. Vedimmepä vielä ässänä hiasta Johnny Be Goodin.

Keikan alku sujui lähinnä porukan istuessa, mutta puolenvälin jälkeen alkoi meininki muuttua. Yleisö rupesi joraamaan ja bändi sai tästä lisää puhtia. Lisäksi settilistaan lisätyt biisit saivat aikaan bändissä mukavan spontaanin soitanna maun, kun ei pelattu aivan varman päälle. Effe intutui soittamaan varmaan viiden minuutin soolon Knockin On Heavens Dooriin ja laulatus kohdassa kaikki lauloivet messissä. Mahtava ilta kaikin puolin vaikka paikalla ei isoa yleisömassaa ollutkaan.

-Janze-

Kirjoitettu Monday 08.09.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: