Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

KPK: 16.5.2009, Tre, Gloria

Hiukan jännitti tulisiko paikalle ketään. Euroviisufinaalit olivat juuri menossa; ovatko kaikki liimautuneina ruutuun katsomassa mitä Waldo saa aikaiseksi?

Pelko osottautui turhaksi, sillä Hämeenkadulla Glorian edessä oli jonoa ulos asti. Sisälle päästyämme tsekkasimme salin, joka oli jo täynä ja meininki katossa. Tunnelma singahti heti kattoon omalla kohdallanikin. Tästä tulee mahtava ilta ja niin siitä tuli. Tähän mennessä paras Claymoreilta.

Viisut oli veisattu ja tuloksia laskettiin parhaillaan kun takahuneessa kokoonnuimme miettimään, että millä biisillä aloitetaan.. Aloitetaan Rahaalla... ei kun Tuurilempeä...äh liian pliisu alkuun.... No mennään sit Rakkauden aakkosilla. No joo...

Kiivetään lavalle Savut sisään.... Hei aloitetaankin Bon Jovilla!!!! Hei jätkät mennään It's My Lifellä.... No ok.... yy-kaa-koo... Siitä se lähti Paras ilta meille, mutta vain koska kuuntelemassa oli aivan -sanon sen taas kuten keikallakin- AIVAN MAHTAVA YLEISÖ!!!!
Se lauloi mukana tietenkin coverit, mutta myös omat biisimme. Se piti meteliä melkein enemmän, kuin bändi itse. Ilta kului kuin siivillä ja vielä roudatessakin jengi tuli kiittelemään ja kehumaan.

Ei voi soittajapoika kuin nöyrästi kiittää ja kumartaa, että näin mahtavan yleisön kanssamme juhlimaan saimme!

-Janze-

Kirjoitettu Wednesday 20.05.2009

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: