Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

KEIKKAPÄIVÄKIRJA:19.11.Tre,Henry's Pub

Kyllä niin kuin keikan työnimikin-Yksi yö vieraissa- kertoo, Claymore puuhaili tuhmia ja kävi vieraissa oikein koko bändin voimin. Omaan settiin oli siis ujutettu covereita menneiltä vuosilta. Illan teemana muuten oli suomirock.... joka kalskahtaa hieman eltaantuneelta. Käytetäänpä siis sanoja suomenkielinen rock.

No mutta ei hätää, kuten paikalla olleet huomasivat emme omiamme unohtaneet kotiin, vaan tärkeimmät Claymorehitit tuli kyllä vedettyä. Oli mukana myös pari coverveisua Canadankielelläkin.

Itse keikka tärähti liikkeelle noin klo 00.30 jolloin tupa oli yllätykseksemme jo täynä. Yleensä Henkkaan alkaa porukka vasta valumaan tähän aikaan. Alkua viivästytti hieman joku ulkoavaruuden lähetys joita kitaralähettimeni vastaanotin vastaanotti. Jotain humppaa sieltä tuli. Nooh pikaisesti vaihdoin vanhaan kunnon piuhaan ja show oli good to go...

Tästä eteenpäin oli jengi alusta asti messissä. Oli lavalla helppo antaa kaikkensa. Sormet verillä tuli soitettua. Kotona meni kitaroitten putsaamiseksi ja kielien vaihdoksi. Mut hei thats rock'n'roll...right.

Kiitos vielä yleisölle.


-Janze-

Kirjoitettu Tuesday 25.11.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: