Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

KPK: 4.7.2009, Kylmäkoski,Vani tapahtuma

Sarjassamme specialkeikkoja olemme päässeet ties kuinka monenteen osaan. No ei siinä ketään... tää oli kyllä mainio reissu.

Laulajamme ilmoitti, että ei pääse osallistumaan keikalle kyseisenä ajankohtana. No mepä sitten kasaamaan biisejä, mitä pystymme laulamaan itse. Heke teki oman listan ja minä omani ja pari setillistähän sieltä syntyi. Covereita enimmäkseen, mutta ei auta mikään; Vani-harrastajia pitää lähteä viihdyttämään. Kuningasideana tuli vielä ottaa Noora mukaan, joka aika-ajoin on mukana reissannut. Noora toisi mukavan lisän lauluun ja kiipparitkin saatiin mukaan.

Setissä kuljettiin Jimi Hendrixin kautta Mikko Kuustoseen, Tommi läntisestä Bon Joviin. eli kaikkea mahdollista mikä menee sanan rock alle. Saimme mukaan myös vanhoja Claymore-klassikkoja kummankin laulaja-ajoilta, kuten: 'Kaukainen Maa', 'Mix', 'Yksin Jäin' ja 'Rahaa'. Harvinaista herkkua Claymore-faneille.

Itse keikka soitettiin latoon rakennetussa ladossa, jonka lattialankut saivat sellaista kyytiä, ettei se kovempaa menoa olisi kestänytkään. Niin rajusti Pa kaapit heiluivat ja lattia todella notkui raavaiden Vannarien joratessa. Lavalla vieraili yllärinä yleisön edustajia rokkaamassa ja laulamassa, niin ikään extemporeena vedettyssä 'Paranoid'ssa.
Yksi illan kohokohtia oli myös Nooran tulkitsema Dingon 'Levoton Tuhkimo'. Siinä jäivät takavuosien teinitytöt toiseksi, kun Vani-äijät täräyttivät kertsin ilmoille yhdessä bändimme kolmiäänisen laulannan kanssa.

Oli todella erilainen ja silti aivan mahtava ilta.

Kiitos Vanikansa!!!!

-Janze-

Kirjoitettu Wednesday 08.07.2009

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: