Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Päiväni metikössä.

Aamulla menin kouluu. Se siitä sitten.
Olipaha taas harkka päivä. Tänään oli varsin mukava soitella, välillä varsin riehaisa. Opettelimme uuden biisinkin jopa, kantaa nimea Angel in me. Sekin voi joskus, ehkä, tulla tänne. Rokkinalle sai kyytiä mitä erikoisimmin keinoin, ja saimme kuulla maailman lyhimmän itikan. Kans päivän mättö oli kohdallaan. Auf makarooni.-
Parit biisit jäettii suosiolla tänää pois, ei herkistely tänää oikein luonnistunut. Sainmme hyvin biisimme vedetty siitä puol 3 sinne 5.. pienellä ruokapaussilla tietenkin. tämän jälkeen rumpalimimme hihkaisi, että pitäisi lähte fm:än, korjaan ds:n harjoituksin ja tietysti tulimme mukaan. eihän siinä iha kivaa oli, kiitos kakkasen. ei menny sohva paskaks.voi perkele.

Päiväni metikössä part.2
Oli kaunis lauantai aamu. Heräsin kun joku homo lähetti viestiä jo 11 aikoihin. Miko tuli soittelemaan kannuja siinä 12 aikoihin ja yriteltiin tuo preacheria jotenkin vedellä, tietysti ihan perseeleen. joskus puol kahden aikoihin saapuivat muut gaylordit, karra ja hieno mies kakkonen. jotai paskaa jauhettiin ja soiteltiin ja olikin jo nukkumaan meno aika.
eli kaikkee siinä kerkes tehä, eli soittaa. joo kyllä mässyykin kerettii hakkee ja pieti ja jyri pommpas jossai vaiheessa siihe pällistelee. ja sitte ne lähtikin jo.
koko ilta meni kyllä niin hienosti ku voi vaa mennää. tuli kaikkee hienoo tehtyä, esim lähettyä joskus vittu 1 vai 2 aikoihin johoki vittuu kävelemäää... mutta siitä ei sitten sen enempää.
lauantaina herättiin, yllättävän pirteinä kuitenkin. kakkosen poeka joutui lähtemään jo 2 aikoihin, taisi darkness laittaa pojalle paskat housuu :D on se hurja!
sellane.


Päivämme metsikössä part. koloome

Hiphei. Tämä tarina on sarjassamme vappu.
Oli mahrottoman l'ämmin vappu muute. Ja aurinko paistoi ja linnut laulo ja kaikkee muuta paskaa. Keskiviikkona sitä piti vielä mennä kituu sgolee (jossa on aina pimeetä hah lol omg.). mitäs siinä aika nopsaa aika heitti ja koulupäivä oli pulkas. senpä jälkee jammailin kottii ja jäinpä oottelee kaveruksia jotka saapuivatki siinä 3-4 välillä. jutut olivat vapun kunniaks suhteellisen tavallisiakin paskempian, mm. mattimies, välitä kaverista. nämä ovat niitä insane juttuja sitte jos joku dorka ei tajunnu. Yritimme soitellakki jotai ja vissii 5 kipaletta soitimme varsin hupaisalla meiningillä kunnes joku karvasänki huitoi jollai vituhn mailalla ja hyppäs karran joho päälle joka taittu ja samassa paskassa pari kieltä katkes. eli se siitä siotten. jatkoimme homobartyjämme ihan sopivaan tahtiin taisimme jossain piipahtaakki siinä tai jotai. vähän illemmalla tai jossai kävimme eksyimme kristalli metsään miikan perään joka oli ehkä ottanut jotai. tätä kyseistä suomininjaa tainnuttaessa (joka tainnutti mm. rekan, joka puhui hänelle) sitten käväisimme vähä siellä sun täällä tai sitä enne tai jotai. meliltä päiän lopulta tanssahtelimme meille päin ja rauha laskeutui maahan. halo 3 on muute paska ku se ei pyöri oikee. sitten olimmekin jo nukkumassa.
Aamulla oli kauhea vitutus päällä ja kaikki meni päi vittuu angst angst. mutta hauskkaa oli kiitos pojille taas kerraa. RUOTSI ON KIVAA! kuunnelkaa count:ii siinä soittaa ihqu toni! ja Jyviä tottakai niin ihana tuo laalanta aah :D ja mitäs vielä paska muute haisee........ ilariPäivämme metsikössä part. 4,56 ja puol

Päivämme alkoi yhteisellä taivalluksella lämpimien tuulten vireiden alla.
Jpe jep, miko pompahti siinä aamulla heti ja päästiin järkkäilee reenistä kuntoon.l Eihän siinä nose kauvaa tuhissu ku karra tuli ja vedettii pari hassua kipaletta siin sitte. Tämän jälkeen pelailimme Guitar Heroa iha kivastii. Karra lähti tuomaroimaan (WTF) jotai pentujen peliä ja me mikon kanssa lähdimme tietysti katselemaan moista spektaakkelia. No iha homoha se oli. Mut eniwei meninmme toisien kanssa vähän swimmaa jonka jälkneeen hra kakkonen enjoin us. Pierasimme nopeasti heidän kauttaan ja volaa valmista tuli. Meninmme nopsaa soittelemaan ja soitimme pari biisiä niin joku helvetin pappa tuli valittamaan että soitamme liian kovaa joten sepä jäipi siihen. Jonkun ajan päästä lähdimme kujailemaan ja saimme testattu mm. sen että pullot hajoo ku niitä heittää. samoiku sateenvarjoki jos siihen potkasee pallolla. tämän jälkeen galtsuiltii ihku ja meninmme joskus puolen yön aikoohi saunoo sen jälkee. tämän jälkeen siirryimme hiljaisuuteen ja väsymykseen ja oli hyvien öitten paikka.
aamulla kaikki oliki sitten poissa.

Mitäs tästä opimme? no; Olvi pullot eivät ole ikuisia.


Päivä metsikössä osa 5. (Runo)

Oli lauantai aamu. Kaikki oli hiljaista niinkuin ennenkin. Varjot olivat kaikonneet jo pois, auringon säteet polttivat utuisina suoraan kasvoihin. Avattuaan silmät tajuaa taas, että on astunut tähän paskaan maailmaan. Kädet laski pään päälle, pyyhki pisarat tuskanhien. Narisevat portaat alas kipeesi, tuo poika aivan mielenvikainen. Mieli maassa, hän joi kupposen, kylmän ja koleisen.
Urheilemaan lähti poika tuo, enimmäkseen palloja torjui. Hiki siinä tuli, ulkona satoi lumi. Hengityksen tasaantuessa, askelten taantuessa, laahusti hän takaisin tyyssiaansa. Ikkunasta näki hahmon, ehkäpä varkaan? Pitkä hiuksinen julma olento, tähysti minua ehkäpä varpaillaan. Naurun räkäisen kuulin, tajusin. Mikohan se siellä hohottaa, kannuja paukuttaa. Verenpaine laski takas nollaan, paskat lens pottaan.
Huonoa herjaa heitettiin, maailman pahuus torjuttiin. Turistiin niitä näitä, tajuttiin että pelen turkissa on täitä. Miko otti esiin soittolaitteen, yhdisti suoraan paskaan puhelimeen. Niinpä yks karra saapui, bileet alkoi.
Montaakaan biisiä emme soittaneet, vain vähiten saastuneet. Jano miesten kurkkua painoi, janojuomaa! miko sanoi. Matkaa ennen saapui hahmo, tuo aivan tuttu. Hra kakkonen, mies melko karvainen. Muhkeat ördät heitti, sitten pojilla keitti. Pakko taas saaada kylmää nannaa.
Kello lipui eteenpäin kuin kotka tuulessa. Aika on vain rajoite, hidaste. Pimeän se määrää, paskat kelit säätää. Kylmä ja märkä sää, jäädyttää koko pään. Taistelleen loppuun asti pojat loisivat oven tuon, lämpöisen Äsmarketin. Koneet eivät suosineet henkilöitä näitä, rikki olivat tai oikkuilivat kuin säit. Salaattikin oli mutainen, kuin muikku utuinen. Taas rahaa paloi, paskaa sen kuin vain satoi.
Taas he soittelivat tarinoitaan, melodioita, raskaita kitaroitaa. Agressioitaan purkivat, hyvän olon loivat. Hiki valui kaikkien poskilla, hymy melkein korvissa. Reenit olivat päättyneet.
Seuraavaks poikien tiet erosivat, toiset halusivat. Sonic valtasi kahden sydämmet, tuo peli hirviöiden. Saatanallisia säkeitä tekivät, luovuttaan käyttivät. Syntyi SONIC BOOM!
Pimeä laskeutui kylään, nähnyt edes kynää. Yks joukosta nukahti, tuo surkea soturi. Loput jatkoivat matkaa, kantaen elämän taakkaa.
Yksi yritti kusasta pulloon, ja hydraalikka ei toimi. Ei tuo otus eläimellinen, huonompi kuin Matti Nykänen, kusasta pieneen pulloon, totuuden kulhoon. Kaverut nuo raukat, nauroivat kuin naulat. Lähtivät jatkaa matkaa, pidätellen paria kiloa kakkaa. Jalat nuo poikien, eivät jakseneet voimien. Pitkä matka oli, kuoleman porteilla kävi. Omaan petiin löysi tiensä, joka ikinen meistä.
Aamulla herättiin, hikiset kuteet riisuttiin. Leipää kitattiin, loput juomat ryystettiin. Äänet matalana, jutut vielä paskemapana. Yrittivät jotain soittimien kanssa säätää, sekin oli jotai ihme läppää. Yksi tuttisoturi häipyi, kolme muskettisoturia jatkoi. Sitten kaikki lähtivät.
Poika tuo kävi vielä vieraissa, jaksanut enää pieraista. Vituiksi meni siellä, ei pitänyt poikaa tiellä. Vittuuntuneena kootiinsa polki, nukkui surut pois.

Kiitokset taas hauskosta päivästä ja illasta. Tää runo on teille :)

Osa mikälie

hei.
oli kaunis paska sää. lintuja lenteli taivaalla yllä usvameren. läpi utuisen kosteusverhon, näki sisäisen totuuden. oli reenipäivä.
pojat soittivat kaameaa meteliä, betonista alkoi rikkoutua sebeliä? joo vittu, koulun jälkeen jotain hommailtiin, liiat kuteet riisuttiin (huom. olen tainnut käyttää tuota jo). Alku säädöt jammailtii ja sitten rockenrollii ruvettii. Reenit jäi aika iki-ihq, soitosta eipäs tullut hevon kikkelii, mutta meininki oli pojilla tänään iha mukavan pomppivaa. hiusten pyöritystä näkyin ja tuolille kiipeylyä. rumpalikin varsin innostui, tai sitte vaa säikähti karraa. onhan hän homspahtava persoona. ei pysynyn meikäpojan basso selvinpäin, koko aja se hinautui alas päin. sillä välin ku tyhmä basisti korjaili kamojaa lauloi eetu laulujaan. saimmepahan kuulla ekaa kertaa (ja varmaa vikaakin :)) eetunkin cleenin. varsinkin rumpu feat cleanit kohat oli jotai ylikutaa! vikan biisin aikana tunteet repeili ja keilapallotki heiluili. ehkä maailman hienoin lopetus sentään tuli, fade outin tapainen ehkä?
btw. laulaja tais kuolla lopuks.


terska!

on mihehen sukupuolin elimen osa. rupesimme torstaina kasaamaan omaa (s)tudi jeesus studiota. paljon erivärisiä ja homeisia patjoja ja jesaria. voi tuota värien ja hajujen harmoniaa. tällä kertaa jopa olimme saanet 6 mikkiä rumpujen nauhotukseen joka lisäsi urrakkaa vielä pikkaisen.
alux käytii hakee toiselt reenikseltä parit ständöset ja mikrofpnoit, ja matka senkuin venyi. mut eipä mitään, me olemme sankareita.
taas kunh pääsimme kotistudiiponn alkoi kokoominen. miko poika veteli vaan maksin pöpsöä, olihan huomenna vielä skoolania. eihä siitä svittuuka tulla piti jättää raskaat urakat perjantaille ja näin päätimme vaipua uneen timesplitterin muknanaa.
perstaki aamu. heräsin miko jäi nukkuu ei jaksanu vielä lähtee. menin liikkumaan pelattii lenttistä, tuota ihanuta lajia. ai että ku makelta oli polvii paskana muuten ois ollu iha mukavaa peliäki jopa. sitte loppu päivä meni nukkueassa pienen uni vajeen saattelemana. heti kahdelta pitempiä puheita enemmän ei ollut. woot?!?!?! okei mut rupesinmme kasaa häkkyrää. paljon tuli piuhaa ja. ja. ja. niin. säätelimme kaikkee ja pari viisua yritimme saada, mut ei kone mystisesti poisti niitä ja eishän siitäkään tullu just vittuukaa. kutsuimme yhden hompson vielä ja johan oli outoa. yritimme soitella mutta eihän siellä patjaviidakossa edes nähny mikoa nii ei huvittanu. teimme muuta erikoisen outoja juttuja, ei jänniä, ja kello valui sinne 5. sitten pikku tirstat ja uudestaan.
nii nyt sitte on vissii jo lauantain. tänään oli vähä pakko saada matskua jo purkkiin kun muuta säätmäminen oli jo tehty. miko, tuo urhea soturi rupesi taistoon. paukutti monta monituista aimo tuntia, ja aeeei että tuli mukavan kuulosta jytkettä. kävin mutue sählälä siin välis. kuuntelimme niitä ja totesimme, IVAN hyvän. taas sekoilimme ja karra tais saada taudin haahaaahaa vitu paska, tiistaina reenit. katotaa huomaako kukaan tätä piiloviestiä!!! huhuhuh. joo sitten vielä kakkonenkin saapui ja ppäätimme pitää reenisession. uusi piisi tuli ja kakkonenki oppi mölimään yhden uuden. oli kivaa. ford pillkki oli muute, aika noloo.

ps. dimenzion zeroha on iha hyvä? pieni univaje vaivaa että äläkää ottako itteeni.
PÄiväni kristallimetsässä osa kooolmee vuosi uus.
taas oli se aika vuodesta ku vappu pätkähti. monta monituista juhlijaa saapui saareemme juhlistamaan moista spektaakkelia. eri värisissä puvuissa hyppivät. ehkäö otin, ehkä en mitä väliä sen, kuunnelkaa mattia. se tulee metsälinnaan muuten. edeki hörppi jo jopa ja valitti ku meinaa ottaa päähän. kai. ilta oli kiva ja hauska mut kylmeni nopsasti ja siivous reissulle sitä joutukin aamulla, kiitos jyrgenin. mut joo kaikin puolin iha rentouttava oli juu. miksköhän kirjotin tän jaa a koska kakkonen pakotti. kai.
ps. kännissä olet ääliöninja.

Kirjoitettu Thursday 31.01.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: