Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Vielä on kesää jäljellä.

Hui onko kesä jo ohi? Ei, ei se vielä ole, nythän se vasta alkoi kun nuo helteetkin tulla tupsahtivat.

Vaikka koulu loppui jo toukokuun alussa, koulutehtävien teko jatkui Helsingissä, missä kesäni vietin. Toukokuun aikana minulla oli lomaa n. 2 viikkoa (nukuin ne ohi kun parempi puoliskoni oli töissä), jonka jälkeen pääsin töihin. Töitä riitti viikonlopuillekin (pisin putki töitä oli 3 viikkoa). Kun viimeistään viiden aikoihin aamulla piti herätä ja viiden aikaan illalla tuli kotiin, ei ehtinyt kuin syödä ja jonkin aikaa jumittaa väsyneenä, jonka jälkeen pitikin sitten mennä taas nukkumaan. Mutta kun sattuu olemaan rahanahne paskiainen. Ja rahaa ei opiskelijalla ole koskaan liikaa.

Työt loppuivat heinäkuun lopussa, ja tulihan siellä koettua ja nähtyä kaikenlaista (mm. työautomme pöllittiin ja eräs mies, joka pinkissä kylpytakissa käppäili keskellä suojatietä klo 16 päivällä uhkasi tehdä rikosilmoituksen). Kunto ainakin kasvoi, vaikka paikat olivatkin mustelmilla ja täynnä nurmea. Mukavinta oli (rahan, ulkoilun ja sen lisäksi ettei tarvinut käydä suihkussa usein koska seuraavana päivänä oli aivan yhtä paskainen) se, että sain työskennellä paremman puoliskoni kanssa yhteisissä paikoissa (yhteinen työ, yhteiset huvit hehe).

Kaksi päivää oli lomaa (kävimme kolistelemassa Suomenlinnan pimeissä käytävissä taskulampun kanssa), jonka jälkeen tulin Kouvolaan työharjotteluun, joka jatkuu koko elokuun (onneksi sain opintotukea siksi kuuksi). Ompelu-ateljee, jossa olen harjoittelussa, on aivan ihana pikku liike kauniine juhla- ja hääpukuineen, tiaroineen, kankaineen ja ompelutarvikkeineen (ah), jossa saan ruokkia sisäistä prinsessaani :P Vaikka olenkin vasta ihan nuubi, olen oppinut hieman ja toivoen opin paaaaljon lisää. Aina töistä tullessani minulla on hillitön ompeluinto, joka yleensä loppuu ensimmäiseen vastoinkäymiseen yrittäessäni sitä... Mutta huomenna on uusi päivä :)

Täti lopettaa kirjoittamisen tähän. Jos joku jaksoi lukea tämän, saa olla ylpeä itsestään. Kiitos ja hyvää yötä.

(Kirjoittamisen aikana syötiin nakkia & perunasalaattia ja kuunneltiin mm. Basic elementiä, E-typeä, Nakatomia ja Alenka Gotaria unohtamatta Aikakoneen Odota-legendaa)

Kirjoitettu Thursday 09.08.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: