Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Yksin.

Aamu alkoi kiireessä. Herääminen 7.15 aikoihin oli vaikeaa (kuten aina), josta seurasi koomaus ja kauhea paniikkikiire, kun piti viedä poikaystävä juna-asemalle. Ukkosti ja satoi vettä. Kun urhoni juna oli mennyt, meikkasin autossa aseman parkissa (jonka mittariin olin kiltisti pudottanut 20 senttiä, vaikken yleensä niin tee) ennen työharjotteluun menoa. Sillä aikaa kaatosade alkoi. Ajoin töihin 8.30 jälkeen ja autolta kävellessäni jouduin kahlaamaan monen monta vesilammikkoa sandaalit jalassa ilman sukkia.

Töissä täytyi kulkea paljain jaloin ja ilman lämmittävää hupparia kastuneiden välineiden vuoksi (yritin kyllä höyryttää hupparia silitysraudalla kuivaksi mutta eipä tuo paljoa auttanut). Eväitäkin oli liian vähän mukana (leipä+ myslipatukka) ja sen lisäksi kännykkä jäi kotiin. Jee.

Työtehtäviini tänään kuului ommella verho valmiiksi, lyhentää housut, paikata neulepaita, leikata vuori- ja tukikankaita sekä tietenkin silitystä joka välissä. Pidän siitä, kun tässä työharjoittelussa saa joka päivä aikaan useampia töitä (riippuen tietysti töistä), ja siitä tulee tyytyväinen olo. Töissä sain valkosuklaadonitsin.

Nyt olen yksin kotona villasukat jalassa (sandaalit ovat edelleen märät) ja kirjoitan tätä. Aamuinen myslikuppi nököttää vieläkin pöydällä ja kuuntelen AAE:n Broken But Fine kappaletta (mikseriläinen!) uusista kaiuttimistani. Verokortti kesätöistä tuli tänään, mutta tilaamaani levyä ei :/

Outoa olla yksin. Siis IHAN yksin. Parikymmentä vuotta olen elänyt niin että aina joku on ollut läsnä. Nyt tuntuu vaihteeksi hyvältä olla yksin, mutta tiedän että illalla alkaa pelottaa, varsinkin jos katson Kauna 2:n niin kuin oli tarkoitus. Tai sitten iskee ikävä. Todennäköisesti kummatkin.

Nälkä ahdistaa, taidanpa pistää jotain suuhuni. Eikä tästä tekstistäkään tullut niin rikasta kuin olin toivonut, mutta antaa olla. Huomenna joudun olemaan yksin töissä 3 tuntia, mutta onneksi on viimeinen lauantai ennen työharjoitteluni loppua (huomasin siellä että minusta ei todellakaan ole mihinkään asiakaspalvelutöihin, koska panikoin enkä osaa läheskään kaikkea enkä muutenkaan pidä siitä mitenkään erityisesti. Olen siis erakkoluonne). Huomenna pääsen ompelemaan laukkua :)

Heihei ja näkemisiin!

Kirjoitettu Friday 24.08.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: