Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Yksin part tvåå

Vituttaa. Jouduin olemaan yksin työharjoittelussa, ja eikös pomo soittanut jo ennen kuin pääsin työpaikalle että toinen työntekijä oli unohtanut ommella hääpuvun helman, ja asiakas tulee sitä kohta hakemaan. Niin siis alkoi paniikki ja kiire. Vielä enempi paniikki ja kiire kuin eilen aamulla. Ennen kuin ehdin ommella mitään, asiakas kaverinsa kanssa tupsahtikin paikalle, joille jouduin pahoittelemaan mokaa. Asiakkaan kaveri joutui lähtemään jo tunnin päästä, joten varsinainen asiakas joutui odottelemaan Kouvolassa (ulkopaikkakuntalaisia kun olivat) sen aikaa kun minä kauhealla kiireellä aloin helmaa ommella. Helmasta tuli ryppyinen, joten jouduin purkamaan sen ja aloittamaan alusta. Ja kaiken tämän lomassa tuli paaaaaaaljon muita asiakkaita katsomaan vanhojenpukuja, tuomaan kankaita ja pienennyttämään takkia. Sen lisäksi vielä kassakone jumahti enkä saanut sitä toimimaan vaikka otin töpselin irti (töpseli oli ison, painavan piirongin takana, jonka päällä oli paljon kalliita koruja). ÄÄÄÄH.

Juoksin pää kolmantena jalkana hääpuvun ompelun, asiakkaiden palvelun ja kassakoneen töpselin väliä. En ehtinyt syödä yhtään mitään. Työaikani oli kolme tuntia, ja sen kolmen tunnin aikana liikkeessä kävi valehtelematta 15 asiakasta. Yhdelle asiakkaalle lupasin takin olevan valmiina maanantai iltaan mennessä, kunnes muistin ettei liike ole maanantaina auki, joten jouduin soittamaan asiakkaalle ettemme ole auki. Asiakkaan mies vastasi ja lupasi kertoa asian asiakkaalle.

Puoli tuntia varsinaisen työajan loputtua sain viimein paikan suljettua. Sen jälkeen tosin sovitin yhtä aivan mielettömän upeaa vaaleanpunaista juhlapukua (korsettitoppi ja hame)! Oli aivan pakko. Toppi oli sopiva ja niin oli hamekin muuten, mutta se oli ihan liian pitkä helmasta. Voi kun osaisi tehdä sellaisen ihan itse. (Joku käynnisti Volvon ulkona, sen tunnistaa äänestä) Olen kyllä alkanut tehdä korsettia protokankaasta, mutta sitä täytyy hieman pienentää.

Onneksi työpäivä on ohi ja ilta vasta alkaa. Nyt palkitsen itseni jollain raskaasta työpäivästä (mitäköhän huuto.netissä olisi ostettavana..). Ei näemmä ole paljoa positiivista ollut näinä päivinä :S Vitutuksesta on niin paljon helpompi kirjoittaa. Kiitos kun luit :)

Kirjoitettu Saturday 25.08.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: