Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Hakekaa apuu.. jos tartettee. xD Kiitoss

TaAas ykspäivä takakana .huhuhh.. taitaa olla ihmisel aika monta päiväää takana jos elää sata vuotiaaks.. siin taitaa olla jo jonkun laisia kärsimyksiä. A - jatteles jos eläisit sata vuotiaaks? mUttta raikki elä.. aika just mä elän niin täysil kun vuoin jokla päivä.. Ei sitä tiiä vaikka kuksahtais huomenna, paitsi jollei tee itsarii.. sen voin sulkee mielestä kun sitä en tee.. mut jotku tekee sen kun oma elämä on pilalla.. . .. . . omasta syystä tai tiosen aiheuttamasta syystä ..
hOhh En sitä tee niin miks jauhan.. jaa? hyvä kysymys.. v***u mä oon nuori en mikää .. Vanha akka.., joka jauhaa
paskaa nuorista... JA luulee parantavansa nuoreten elämää .. ja pas*** ne mitää nuorten elämää paramman.. vaan lähettää nuorii laitoksii.. ja tappaane ku ne ei ymmärrä et osa on masentuneita.Ne on niin sokeita että ne näkee vaan oman nokkansa. Nuorii ei osata auttaa.. siitä se johtuu,.et Ne vaan yrittää selvitellä.. ja työntää nokkansa toisten asioihin. mÄ luulen myös et nuoret ilmi antaa ittensä ja että ne ilmi antaa itte ittejään enemmän kun ne osaa löytää ja ilmi anntaa.. Nuoret menkää hakee apuu jos sitä tarttet.. menkäää vaikka kamunnne tai kudinne kaa sinne..
koska ne ei huomaa et te tarttette apuu.. muuta kun jos sua pystyy helposti tulkaaa.
Rakkaat äläkää ottako siihen et on myöhästä .. MÄ pyydän Kiitos!!


Aaa oLipa hasenta va aihe.. HuH .. Mut mun päivä on menny hyvin .. mulla on ollu nauramista koko päivän..
kirjotin ton koksk kaikki ei tajuu et ootte sekasi. Ei sossut välttiskää.. niit ei sais oikeesti morkata, koska ne tekee vaan työtään. Työpäivän jälkeen ne on taas normeja ihmisii.. mut toi kirjotus oli vaan mun mielipie! ja KIItos kuuluu sen lukeneille! ;DDDDDDDD :D xD :] hyvää loppu päivää tai siis iltaa .. älkää masen tuko sill te oot tte mahtavii, sella sina kun normisti ootte.. Öitä :}

Kirjoitettu Wednesday 29.10.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: