Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

11:11 tähtiportti

Marraskuun 11.11 tapahtui galaktinen dna muutos kosmisen valon muodossa planeetallamme. Tähtiportti korkeampien ulottuvuuksien ja Maan välillä tulee avautumaan, ja valo-olennot, jotka työskentelevät kanssanne, ovat valmiina ohjaamaan Galaktisesta keskuksesta tulevia kosmisen valon ja äänen virtoja, jotka ryöppyävät tähtiportin kautta planeetalle.

Tällä energioiden syklillä on tärkeä merkitys planeetan tulevaisuudelle. Me olemme kylvämässä planetaarisiin ja yksilöllisiin DNA-koodeihin uusia jaksoja tai kaavioita RAKKAUDEN, YLTÄKYLLÄISYYDEN ja IHMISSUHTEIDEN ilmaisua varten Uudessa Maassa.

Ensimmäinen sykli:



Ensimmäinen sykli alkoi ensimmäisen suuren kvintiilin planetaarisella muodostelmalla lokakuun alussa ja se huipentui uuteen kuuhun ja osittaiseen auringonpimennykseen. Tämä uusien energioiden kylväminen on läheisesti sidottu Maan auringon- ja kuunkiertoihin.

Toinen sykli:

Kuunkierto jatkuu uudesta kuusta täysikuuhun Skorpionissa/Härässä lokakuun 28. päivänä. Tämä tapahtuma sisältää toisen suuren kvintiilin ja täydellisen kuunpimennyksen, mikä tulee asentamaan uuden kaavion tai koodijakson Ihmisten ja itse planeetan DNA:han. Uusi kaavio ihmissuhteiden luomiseksi ja muodostamiseksi tulee olemaan käytettävissä tästä hetkestä eteenpäin. Se on uusi tapa jakaa ja ilmaista rakkautta, ja se on täydellisessä harmoniassa niiden uudestaan syntyneiden Ihmisenkeleiden jumalaisen olemuksen kanssa, joita te olette. Planeetta on nyt siis lopultakin valmis vapauttamaan läheisriippuvuuden, epätasa-arvoisten suhteiden ja uhridraamojen kaavat. Sen tilalle tulee tasavertaisuus, jakaminen ja voimaantuminen.



Pimennys osuus Härän merkkiin, huoneeseen, jota hallitsee Venus ja johon perinteisesti liitetään YLTÄKYLLÄISYYS ja KAUNEUS samoin kuin RAKKAUS. Nämä käsitteet tullaan uudistamaan ja määrittelemään uudelleen, kun uusi kaavio asennetaan. Aurinko tulee olemaan Skorpionin merkissä, Pluton hallitsemassa huoneessa. Tässä olevat energiat merkitsevät MUODONMUUTOSTA hyvin syvällisellä tasolla, ulottuen Ihmislajin syvimpiin alitajunnan tasoihin ja kirjoittaen Ihmisten DNA-koodit uudelleen.



Skorpioni on eläinradan 8. huone, ja tässä olevat energiat resonoivat elokuun 2004 8:8 -tapahtuman kanssa, jolloin Uuden Maan Kristalliplaneetta syntyi. Te olette nyt panemassa alulle uutta kaaviota, joka tulee avaamaan portit, joiden kautta rakkaus ja yltäkylläisyys virtaavat Uuteen Maahan.




Uusikuu/auringonpimennys tapahtui astrologisesti Oinaan ja Vaa'an huoneissa. Oinas kantaa ITSEN energioita, kun taas Vaaka kantaa IHMISSUHTEEN energioita. Tässä yhteydessä alkanut muutos, jonka suuri kvintiili -muodostelma energisoi, valoi pohjan uusille tavoille suhtautua ITSEEN ja MUIHIN.



Ensisijainen herätys tässä on meille sen oivaltaminen ja ymmärtäminen, että meidän täytyy ensin rakastaa ja pitää huolta itsestämme, jotta voisimme olla minkäänlaisessa ihmissuhteessa jonkun toisen tai toisten kanssa. Ja tuon ITSEN täytyy olla vahva ja selkeä ja hyvin määritelty, ennen kuin se voi jakaa sisimmän olemuksensa muiden kanssa.


11:11 - tähtiportti:

11:11 -tähtiportin avautuminen tulee energisoimaan uudet kaaviot tai koodijaksot säteilevän, taivaallisen rakkauden vuodatuksella, joka tullaan vastaanottamaan valon- ja energiansäteinä. Kulta- ja hopeasäteet tulevat olemaan vallitsevina, mutta uudet moniulotteiset akvamariinin, indigo-violetin, punakullan, magentan ja persikkaoranssin värit tulevat samoin energisoimaan kaaviota. Ja, ensimmäistä kertaa – syvän SINISENMUSTA väriä vapautetaan teidän värispektrinne Galaktisesta keskuksesta. Tämä tulee lopulta muuntumaan vielä korkeammaksi HOPEANMUSTAN värin taajuudeksi, kun se asettuu Uuden Maan taajuusspektriin.



Tätä SINISENMUSTAA/HOPEANMUSTAA väriä ei ole nähty Maa-planeetalla tuhansiin vuosiin. Se edustaa hyvin syvällistä kosmista yhteyttä Galaktiseen keskukseen, kosmisen syntymän ja alun paikkaan, tai Suuren Äidin kohtuun. Nämä uudet värit ovat itsensä Suuren Äidin hedelmällistä energiaa, joka palaa Maa-planeetalle tänä aikana. Se on energiaa, jota me käytämme rakentaaksemme Uutta Maata.



Sinisen-Hopean-Mustan värit tulevat syventämään intuitiotanne ja kykyjänne luoda yhteyksiä toisiinne sydämestä käsin. Jo nyt jotkut teistä tuntevat tämän energian saapumisen. Sen kosketus tulee parantamaan teidän sydämenne samalla tavalla kuin rakastavan äidin kosketus parantaa hänen lapsensa.



Pysykää rauhassa ja rakkaudessa: Muutokseen liittyvien fyysisten oireiden käsitteleminen



Samalla kun te koette nämä energeettiset tapahtumat – tämän valon, rakkauden ja värin tanssin – monet teistä huomaavat elämiensä ja energioidensa olevan voimakkaan paineen alaisena.



Me pyydämme teitä pitämään yllä rauhan ja rakkauden energiaa. Antakaa sen, mikä täytyy vapauttaa, kulkea lävitsenne älkääkä yrittäkö pitää kiinni energioista, jotka täytyy vapauttaa, kun vanha korvataan uudella.



Tämän muutoksen fyysiset oireet ovat samat, jotka annettiin lokakuussa, mutta kertaamme ne tässä:



* Voimakas väsymys ja tunne siitä, ettei kykene pysymään elämän mukana.



* Voimakkaita sähköisiä tuntemuksia kehossa. Tämä voi aiheuttaa stressiä hermojärjestelmälle herkkien ihmisten kohdalla.



* Häiriintyneet unirytmit ja oudot unet. Alitajuntasi reagoi syvällisiin solutason muutoksiin.



* Häiriintynyt ruuansulatus ja myrkynpuhdistusoireet, mukaan lukien päänsäryt ja vatsakivut.



* Voimakas ahdistus ja pelko. Tunne siitä, että elämä on liian stressaavaa. Tämä johtuu kehosi reagoimisesta solujen DNA-muutosten aiheuttamaan stressiin.





Juhlistakaa uutta



Tämän uuden kaavion lahjana tulee olemaan se, mitä monet teistä ovat odottaneet. Ihmissuhteiden ja yltäkylläisyyden energiat tulevat uusiutumaan.



Monet teistä ovat nyt valmiita liittymään yhteen sielunkumppanien ja kaksoissielujen kanssa uusissa ihmissuhde-energioissa. Tämä tulee tuottamaan teille suurta iloa sen turhautumisen ja tuskan jälkeen, mitä niin monet teistä ovat kokeneet, kun olette saattaneet loppuun ja päättäneet ihmissuhteita ja ”ihmissuhdekarmaa” vanhan energian valtasuhteiden ja läheisriippuvuuden kaaviossa.



Jotkut teistä tulevat ”siirtämään” omat ihmissuhteensa vanhasta kaaviosta uuteen. Tämä tulee edellyttämään uutta ”sopimusta” teidän välillänne.



Toiset tulevat löytämään ja vakiinnuttamaan omat sieluihmissuhteensa uuden energian kaaviossa.



Te alatte myös tuntea helpotusta yltäkylläisyyteen ja rahaan liittyvissä asioissa, jos olette harmoniassa uusien energiavirtojen kanssa. Tulette huomaamaan, että uusi kaavio tulee vaatimaan jakamista sydämestä. Vanhan kaavion hankinnan ja rohmuamisen toimintamalli tullaan korvaamaan tarpeella jakaa ja voimaannuttaa toisia. Ne, joilla on, haluavat jakaa niiden kanssa, joilla ei ole.



Tämän uuden energian tulevat tuntemaan yksilöt, mutta se tulee ilmenemään merkittävällä tavalla globaalilla tasolla, kun rikkaammat kansat alkavat löytää tapoja todella helpottaa ja keventää köyhyydessä elävien kärsimystä. Tasapaino tullaan palauttamaan Maa-planeetalle.



Me pyydämme muistamaan nämä energia näinä erikoisina aikoina ja lähettämään energiaanne meditaatiossa auttaaksenne luomaan valon ja rakkauden aallon, joka vastaanottaa uudet energiat.





Lähde: www.starchild.co.za/november.html

ps. tämä ei ole mitää scifi tarinaa vaan täyttä todellisuutta. Siirrymme kohti nesara sopimusta koko ajan.

Kirjoitettu Saturday 27.11.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: