Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Project funk

Ensi sunnuntaina olimme jo monia kuukausia sitten varanneet orimattila instituutin isoimman päästudion tämän 5-henkisen funk yhtyeen äänityskäyttöön. No sen studiovarauksen sitten ylipyyhkivät kolmannen vuosikurssin pari opiskelijaa lopputyönsä perusteella. Kolmanen vuoden opiskelijoilla on veto-oikeus kumota ensimmäisen ja toisen vuoden oppilaiden studiovarauksia. Demokratia tällä kaavalla kuullostaa melkein kuin amerikan veto-oikeudelta no mutta ei voi mitään joten bändi tyytyy nyt kakkos studion kahdeksaan 24-bittisen mikserin kanavaan. Muuta ei ole tarjolla mutta tulemme näillä kanavilla loistavasti toimeen.

Mitään superhifiä äänitystä ei tule kuitenkaan tapahtumaan. Kun siellä isoimmassa pää-äänittämössä olisi ollut kaikki 24-kanavaa digitaalisen pöydän kautta käytettävissä. Mutta no can do... Joku toinen kerta sitten. Kaiken kukkuraksi talon Hammond A-100 on edelleenkin kaputt ja huoltamatta. Siellä on myös kuulemma talon omistama aito rhodespiano mutta ei ole kuulemma mestoilla näkynyt ? :) Kuka lienee ottanut mukaansa.

Lähinnä mielenkiintoista nähdä että millaiset basso soundit saadaan purkitettua ja ylipäätänsä komppiryhmän kuullostaminen nauhalla. Tämä bändi koostuu soittajista: minä Teemu Vehkala: Drums, Jukka Haavisto: Electric Bass, Anssi Ruokonen: Trumpet, Ville Vannemaa: Saxophone, Aapo Heinonen: Electric Piano.

Kirjoitettu Thursday 25.11.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: