Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Instrumentaaliset Investoinnit

Ei tosiaan musiikkitaiteilijan epävarmalla taloudellisella tilanteella (4-5 keikkaa /kk) pidetä taloutta kohdallaan. Siitäkin huolimatta tänä kuluneena vuonna on uponnut 900 € tasan soittimiin.

Rolandin syntikka parani hieman kun laajensi sen bass & drums SR-JV soundilaajennus kortilla. Eli 8 Mega bittiä Basso ja rumpusampleja. Olen edelleen itse kuitenkin sitä mieltä että kun oon kuitenkin rumpujen soittaja myös. Niin ei niistä konebiiteistä pääse koskaan eroon jos puhutaan niiden toimivuudesta. Ei pärjää aidoille rummuille koskaan, näin on. Kyllä kuitenkin pirun paljon maksaa tuollaisesta 8 MB:n soundikortista 258 €. Niitä kertoo 8 eli jos hankkisi kaikki korttipaikat täyteen
2064 € olisi laskun suuruus ja vanhoissa rahayksiköissä se olisi 12.260 mk. Himmeä hinta.

Takakorvalla kaverilta kuulin että Orimattilan Instituutin musiikkiteknologia puolella on kovemmat äänittämöt kuin Finnvoxilla. Siellä oli menneellä viikolla käynyt tähyilemässä Timo Tolkki Stratovariuksesta mahdollisesti äänityspuuhiin suunnitellut tulevansa. Äänittävät kuulemma Stratovariuksen rummut siellä. Jep jep.. Hope so "toivottavasti" itsekin sinne kyseiselle II:n asteen koulutuslinjalle pääsisin ensi lukukautena, that's the plan.
Sielläpä sais parhaat soundit omiin tuotoksiin myös:)

Kun Pro Tools järjestelmät löytyy ja huippu studio täydellisine instrumentteineen. Yes!

Kirjoitettu Sunday 30.11.2003

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: