Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Turkoosin jamittelut 11.11

Tulipa sitten käytyä tuolla turkoosissa jameissa. Tuli mentyä myös lauteille soittamaan settiä, jamittelubiisinä oli "Mercy, Mercy, Mercy". Paikalla oli kivasti porukkaa joista n. 90 % oli Stadian musiikkipuolen ja helsingin pop jazz konservatorion II:n asteen opiskelijoita. Meininki oli kova ja nämä jamittelut ovat aina joka toinen viikko eli seuraavaksi ne ovat torstaina 25.11. Ne ovat aivan perus avoimet jamit, eli lava on vapaa (open stage).

Tänään oli myös samaan aikaan Helsingin Kurki klubilla Tuomo Dahlblom plays Mike Sterniä ja itse en edes muistanut että tämä oli tänään. Kaverini joka oli turkoosissa myös on suurimman luokan Stern diggari ja voi arvata että häntä kyllä sapettaa kuulla kun huomasin tänään että tämä olikin ollut samaan aikaan kurki klubilla.

Ollaan tuossa parin viikon päästä menossa erään ison bändin kanssa orimattilaan äänittämään matskua. Projektilla ei ole virallista nimeä mutta eräs trumpetisti Anssi ja basisti Jukka kehittelivät sen projektin jo vuonna 2001 ja viime keväänä tekemämme ensimmäisen keikan tällä kokoonpanolla jälkeen huomattiin että soitto skulasi jne. Siinä on kokonainen kolmen blosarin puhallin sektio (2 fonia ja trumpetti). Musiikin tyyli on melkein täydellisesti funkin ja jazzin välimaastossa jonka ydin on groove.

Kirjoitettu Friday 12.11.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: