Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

N.E.S.A.R.A. uudistaa kaiken

N.E.S.A.R.A on edelleenkin salainen laki ja ehkä näin onkin tarkoitus. Sillä vielä vallassa oleva salaliitto ei missään nimessä halua että nesara pääsisi lööppeihin ja mediaan, sillä se herättäisi suunnattomasti vihaa ihmisten keskuudessa. Käytännössä meidät pidetään väkisin köyhyydessä taloudellisesti vaikka on työpaikkoja jne.

Nykyinen yhteiskuntamalli taloudessa ei anna kansalaisille yhtään veronmaksajien rahoja käytettäväksi. Ne menevät kaikki konsulttien ja muiden palvelujen rahoitukseen. Kun kaupunkien johdossa on keskimäärin johtaja joka kuittaa kuukaudessa n. 12.900 €/kk vanhassa rahassa tämä on n. 76.626 mk/kk. On siinä potti veronmaksajien rahoja kaupunginjohtajalle ja jos hän eroaa tehtävästään niin sitten maksetaan 200.000 € erorahoja. Näin se vallanpitäjien palkkahaitari menee ja ei tämä vielä mitään siihen verrattuna että veronmaksajien rahoista upotetaan välikäsiin useita miljoonia euroja joka vuosi. Lukuisat konsultit imevät omien firmojensa liikevaihtoon veronmaksajilta saatuja miljoonia kun näillä olisi tarkoitus perustaa työllistämistuki-ohjelmia. Tulokset ovat kuitenkin täysin minimejä ja kukaan ei uskalla julkisesti näistä puhua koska se olisi suomalaisen demokratian syyllistämistä.

No poliittiset puheet sikseen, nyt puhutaan nesarasta. Ylösnoussut mestari St. Germain on välittäjiensä kautta puhunut että maailmassamme on lukuisia ihmisiä jotka tekevät työksensä sellaista työtä mitä he rakastavat. Näin olisikin tarkoitus mutta kuitenkaan tähän ei olla yhtään panostettu. Koko työpolitiikka rakentuu pelkän byrokratian ympärille ja se ei luonnostaankaan voi millään tavalla toimia harmoniassa luojan alkuperäisen suunnitelman kanssa. Esimerkiksi lähiplaneettojen humanoidit tekevät työtä missä mekin, mutta siellä ei enään tarvita mitään konsulttifirmoja kahmimassa rahaa valtiolta jne. Siriuslaiset ja andromedan olentokunnat ovat suunnattoman huolissaan meidän elämän menostamme täällä. He ovat jatkuvasti hienovaraisesti kohottamassa meidän henkistä tasoamme, kuitenkin karman lait eivät täydellistä tranformaatiomuutosta salli heidän tekevän. Luoja on kuitenkin antanut määrätä päivän jolloin kaikkiallinen transformaatio tapahtuu ja ensimmäinen yhteydenotto tapahtuu. Tämä ajoittuu täysin N.E.S.A.R.A. sopimuksen jälkeen tapahtuvalle ajanjaksolle. Illuminati pitää edelleen maailmanvaltaa ja George W. Bush valittiin järjestetyillä vaaleilla jälleen toistamiseen amerikan presidentiksi. Hänet on katsottu olevan paras marionetti illuminatin etuja ajamaan. Irakin sodalla taas halutaan saada amerikkalaisia öljy-yhtiöitä pääsemään käsiksi heidän öljyynsä. Salaliitoskenaario kertoo myös että Saddam Hussein on vain mediassa esitetty vangituksi. Mutta hänen olinpaikkaansa ei pystytä kertomaan, koska todellisuudessa hän on yhtä vapaa kuin ennenkin. Saddam Hussein ja George W. Bush leikkivät vihollisia toisilleen ja kulissien takana ovat kuitenkin väleissä. Tämä mahdollistaa myös Osama Bin Ladenin roolin tässä 9/11 terrori-iskuissa joka on tämän hetken vuosisadan suurin petos. Bin Laden on jopa istunut saman pöydän päässä kuin George W. Bush, niin myös hänen sukunsa on hyvissä väleissä amerikan hallituksen kanssa.

Kerron tämän nyt ja olen sen aikaisemminkin täällä sanonut. 9/11 terrori-iskut tehtiin vain yhdestä syystä. Nesara laki oli määrä tulla voimaan saman päivänä ja illuminatin dark agenda oli totaalisessa kusessa. George W. Bush ja muut salaliiton johtajat kokoontuivat muutama viikko ennen WTC:n 9/11 terrori-iskuja saman pöydän ääreen ja heidän oli määrä suunnitella nesaran estävä sabotaasi. World trade centeriin törmäävät kauko-ohjatut 757 näyttävät sotilaskoneet oli animoitu osumaan WTC:n ja tämä animaatio näytettiin tässä salaisessa kokouksessa presidentille sekä muille salaliiton johtajille. Tämän kokouksen salainen pöytäkirja on päätynyt jo muihin käsiin. Se sisältää erittäin arkaa johtolankaa koskien koko 9/11 terrori-iskujen totuutta.

George W. Bush toimi kuitenkin näiden terrori-iskujen tilaajana ja ylimpänä johtajana. N.E.S.A.R.A. olisi tuhonnut presidentti Bushin ja hänen hallituksensa laittoman valtakauden sekä illuminatin vallan. Samalla se olisi olisi julkistettu maailmalle 11.9.2001. World trade centeriin asennettiin suunnaton määrä räjähteitä (thermiittiä) oikeisiin kohtiin edellisenä viikonloppuna. Silloin mm. WTC:n sisällä toimiva turvakamerajärjestelmä kytkettiin pois toiminnasta. Kaksoisagentit suorittivat kaiken tämän ennaltavalmistelun.

Kun koitti tämä päivä 9-11-2001 edellisenä päivänä new-orleansin lentokentällä lastattiin sotilaskoneisiin ohjuksia. Tämän aikana kaikki matkustaja lennot kyseiseltä kentältä peruutettiin kaikki ja väitettiin matkustajille että tuolla kentällä oli pieni tulipalo.

WTC:n turma-aamuna presidentti Bush oli vierailulla floridalaisessa ala-asteen koulussa. Samaan aikaan kun ensimmäinen kone iskeytyi WTC:n Bush luki lapsille luokassa jotain lastenkirjaa. Bushin neuvonantaja tulee kuiskaamaan presidentille että ”were been under attact”. Sen jälkeen myöhemmin Bushin neuvonantaja tulee kertomaan presidentin korvaan että ”second plane hit the WTC”. Bush on selvästi innoissaan siitä että iskut onnistuivat ja nesara saatiin kokonaan estettyä. Siksi hänen ilmeensä ei värähdäkään videonauhalla joka kuvasi luokassa ollut VHS-kamera. Myöhemmin julkisuuteen levitetty videonauha on pätkäisty niin että Bush poistuisi luokasta heti sen jälkeen kun hänen neuvonantajansa on tullut kertomaan toisesta WTC:n iskusta. Todellisuudessa Bush oli tuossa luokassa tämän ilmoituksen jälkeen yli 20 min. Minulla on myös kyseinen video. Salaliittolähteet ovat suunnattoman harmissaan kun he eivät ole onnistuneet hävittämään netistä tätä alkuperäistä videota.

CIA:n ja heidän ylemmän kaksoisagenttien tekemät lavastukset koskien WTC:tä olivat todella naurettavat sillä hylätyt pakettiautot ja niiden sisältä löytyvät koraanit eivät oikein kuullosta ammattimiesten tekeleeltä. Mutta mediassa tällainenkin lapsellinen lavastus meni täydellisesti läpi, mutta ei kaikille ryhmille.

On edelleenkin lukuisia ryhmittymiä jotka puhuvat yhdysvaltain hallituksesta joka olisi sponsoroinut WTC-iskuja. Mutta nämä useat ryhmittymät eivät ole silti oikeilla jäljillä sillä he eivät tiedä salaliitosta mitään, eivät usko salaliittoon. Kuvittelevat vaan että amerikan hallitus järjesti WTC-iskut ja osa heistä uskoo tähän peitetarinaan 19-arabikaapparista jotka todellisuudessa eivät edes pienlentokonetta osanneet lentää.

http://www.11syyskuu.org on suomalainen ryhmä joka uskoo vain amerikan hallituksen järjestäneen nämä iskut. Mutta illuminatiin tähän salaliittoteoriaan he eivät ota mitään kantaa eivät siis ns. usko koko salaliittoteorian olemassa oloon. Yksi merkittävä todiste salaliiton olemassa olosta on se esim. kun tämä ryhmittymä järjesti tämän vuoden syyskuussa 2004 yleisötilaisuuden. Ensin helsingin rautatieasemalla medialle ja sitten vanhalla ylioppilastalolla la 11.9.2004. Itsekin olin paikalla. Tämä tilaisuus oli nimellä 9/11 terrori-iskut totta vai tarua ? Iltasanomien toimittaja oli paikalla kyseisessä helsingin rautatieaseman lehdistötilaisuudessa. Myöhemmin iltalehti hyllytti jutun ja jätti julkaisematta sen ? Miksi… No luonnollisesti 9/11 terrori-iskut ovat mediassa erittäin arka aihe. Kun jo reutersin omistaa kansainvälinen bildeberg group joka on käytännössä illuminatin toiminnassa täysillä mukana niin näin se sensuuri toimii. Itseasiassa minkään median on todella hankala kirjoittaa 9/11 terrori-iskujen koko totuudesta. Kun reuters on lähettänyt kaikille listoilla oleville ja toimiville mediajulkaisijoille varoituksia että jos joku lehti kirjoittaa yhdysvaltain hallituksen olleen osallinen 9/11 terrori-iskuihin tulee lehdelle miljoonien eurojen sakot jne.

Jo 70-luvulla italian joku sen ajan pääministeri sekaantui johonkin arkaan poliittiseen juttuun jonka toimintaa ajoi illuminati. Henry Kissinger oli sanonut hänelle kahden kesken että ”If you get up with this, it’s going to be big trouble to you”. Tämä pääministeri kidnapattiin ja murhattiin jälkeen pain ja eipä salaliittoasiantuntijalla ole yhtään epäselvää patellä kuka oli asialla.

N.E.S.A.R.A. sopimuksen valmisteluissa ollaan edelleenkin erittäin ristiriitaisessa tilanteessa. St. Germain ja muut yläsnousseet mestarit valmistelevat ja petaavat h-hetken tulemista. Samalla lukuisat valkoisen veljeskunnan liittolaiset lähettävät satoja viestejä haagiin EU:n päätösvaltaisille tuomareille. Osa näistä tuomareista saavat lahjontaa illuminatilta. Heitä voidellaan ns. rahalla kuten monia muitakin poliitikkoja jopa suomesta.

Tämä laki tulee muuttamaan meidän ajatusmallimme työtämme kohtaan. Sillä nesara antaa vauraudenjako-ohjelmat kaikkien ihmisten käyttöön. Tämä muutos on tietysti suurin shokki nykyisten teollisuuden suurtuotannon työntekijöiden ja vallanpitäjien työhön. Ne jotka nykyään saavat suunnattomat määrät vaurautta työstään teollisuuden johdossa tulevat tämän jälkeen samalle viivalle muiden kanssa. Nesaralla ei ole tarkoitus luoda mitään kommunisti yhteiskuntamallia vaikka se siltä maallikon korvaan kuullostaa. Teollisuusalojen työt ovat vieläkin henkisesti lamaannuttavaa toimintaa koska se perustuu edelleenkin tehokkuusajatteluun. Suurfirmoja ei ole alun perin luotu tekemään voittoa niiden osakkeenomistajille. Taloudellinen hyvinvointi ei ole harvojen ihmisten yksinoikeus. N.E.S.A.R.A. tuo tämän luonnonlain kaikille mahdolliseksi. Jos jokainen saa tehdä sen jälkeen mitä haluaa vapautuu yhteiskuntarakenne aivan uusille urille ja pohjille. Taiteilijat tietysti hyötyvät tästä eniten, koska heidän erittäin luovat työt tapahtuvat täysin itsenäisesti. Vielä nykyäänkin on melkein lottovoitto jos onnistuu taiteella tuoda leipä pöytään. Henkilöstövuokraus ja puhdistusalako se taidemuoto pitäisi olla ?


Bussifirman lakko joka on nyt lööpeissä ollut viime ajat nostaa esille tämän työelämän määräaikaisten työsuhteiden lisääntyminen. Onko bussikuskeilla etuoikeus lakkoilla sen puolesta että he saisivat säilyttää vakituisen työehtomallin ? Minusta kaikkien henkilöstövuokrausfirmojen kyykytetyt pätkätyöntekijät voisivat aivan samanlailla pistää pillit pussiin kuukaudeksi niin köyhtyisivät heidän ahneet työnantajafirmat. Henkilöstövuokraus ja pätkätyönteon malli on suoraan seurausta vuokrausfirmojen ahneudesta. He riistävät 30-40 % työntekijöilleen kuuluvasta palkasta. Heidän tilaajayritykset saavat potkia ja pompotella vuokratyövoimaa miten tahtovat. Valitettavasti itsekin sain kenkää n. vuosi sitten 1 kk ja 4 päivän työsuhteen jälkeen. Irtisanomisen syy oli että nopeus ei riitä. Kysymys oli kirjekuorien postittamisesta rikkinäisellä postituskoneella ja päivässä olisi täytynyt postittaa yli 10.000 kirjettä. Otin paikan alenperin vastaan koska se tarjottiin suoraan henkilöstövuokraus firman kautta heti ensimmäiselle työntekijälle. Aiempi työntekijä oli lähtenyt lätkimään 4 kk koeajan jälkeen. Työajat olivat ma-pe 7.00-15.00 Tästä hommasta kun maksetaan bruttona vain 899 €/kk niin tervetuloa tämän päivän vedättäjien maailmaan.

Kuulin vielä että kuulemma eduskunnan työministeri Liisa Jaakonsaari on mukana henkilöstövuokrausbisneksessä. Kertoo jo paljon kun peruseduskunnan kansanedustajien minimiliksa kuussa on n. 5.000 € + kaikki tuet päälle. Kyllä kelpaisi olla itse joku pikkupuolueen kansanedustaja. Ei tarvitsisi periaatteessa puhua mitään. Kuunnella muiden kansanedustajien paskan puhumista ja paikalla olo pakkoa istuntoihin ei edes ole. Tiedän kuitenkin sen että kun olet joku korkeammista ministereistä niin kutsu tulee suoraan bildebergin salaliittopiireihin i know. Kysykää vaikka Paavo Lipposelta tai Paula Kokkoselta, tai no se hän on salainen juttu eihän ne kertoisi kuitenkaan. Bildebergin salaisissa kokouksissa vuosittain käydään suljettujen ovien takana keskustelua siitä kuinka illuminati dark agendan uusi maailman järjestys etenee. Vain taloudelliset tulokset tyydyttävät heitä eniten. Varakkaat henkilöt kuuluvat bildebergin toimintaan ja myös Jorma Ollila nokian pääjohtaja on ollut useasti bildebergin kokouksissa paikalla edustamassa suomalaista suuryritystä jonka omistaa kuitenkin useat ulkomaiset sijoittajat.

St. Germain tulee kuitenkin julkisuuteen silloin kun nesara saadaan läpi. Useista lähteistä ollaan aina yritetty ennustaa tämä julkistaminen ja varsinkin kun ylösnoussut mestari Lady Kajna kanavoidussa viestissään kertoi että N.E.S.A.R.A. saadaan julkistettua vasta vuonna 2006. En pitäisi minään ihmeenä sitä, mutta ihmeellistä on kuinka nesara on jo nyt huhuttu juttu. Kun etsit esim. googlella suomenkielisiä sivuja niin niissä löytyy nyt useita suomenkielisiä linkkejä joissa lukee; ”Suomeksi koottua aineistoa huhutusta uudesta NESARA-maailmanjärjestyksestä”. Voisin silti sanoa että ainoa paikka missä nesara on tullut tutuksi monille on nämä keskustelupalstat http://www.suomi24.fi/keskustelut Sieltä yhteiskunta/salaliittoteoria keskustelufoorumi tai uskonnot/yli-luonnolliset ilmiöt foorumi.

Kirjoitettu Tuesday 16.11.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: