Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Murrosvaiheessa ollaan

Elinympäristömme käy parhaillaan suurta muutosprosessia. Tämä prosessi on käytännöllisesti henkinen transformaatio mutta materialistisessa yhteiskunnassamme ajatellaan edelleenkin objektiivisesti niin tätä muutosta ei edelleenkään havaita.

Koko globalisaation on sanottu tuovan vaurautta tasaisesti. Sitä se ei ole, se tekee keskituloisista sekä alempi palkkaisista työntekijöistä nälkäpalkalla työskenteleviä työorjia ja voitot kääritään eliitti ja rahavaltaa pitävien työnantajien taskuun. Näinkö on tarkoitus ?

Bussikuljettajien lakko on jo jatkunut 11 päivää ja tämä varmasti harmitaa kanssamatkustajia jotka käyttävät liikennettä joka päivä. Muttä miltä tuntuisi jos olisitte bussikuljettaja ammatiltanne ja yhtäkkiä työnantajanne solmisi diilin että teidän liksat maksaisi vuokratyövoimafirma. Samalla työsuhde muutettaisiin täysin osa-aikaiseksi pätkätyöksi ja palkka lasketaan tästä nyk. n. 2000 €/kk brutto 1390 €/kk brutto. Nämä ahneet työnantajat kumartavat rahalle enemmän kuin kukaan muu työntekijä suomessa.

YTV voisi vaikka siirtää joukkoliikenteen kiinaan. Palkattaisiin kiinasta kiinalaisia kuskeja ja kukaan ei osaisi sanaakaan suomea eikä edes englantia. Tuntipalkka olisi heillä ulkomaalaisten sopiva 0,50 senttiä/tunti. Tämän tyylinen kyykyttäminen on amerikassa yleistä missä työskentelee paljon meksikosta loikanneita laittomia tai laillisia maahanmuuttajia. Heidän tuntipalkkansa on n. 3 dollaria/h. Tämä malli on suomeenkin koko ajan tulossa.

Työllisyystilanne on maassa tällä hetkellä kaikista katastrofisin mitä koskaan. Perusaloilla voisi sanoa että koulutuksen suhteen opettajista on pulaa. Parturikampaaja tai kokki on näitä melkein varmimpia aloja missä valmistumisen jälkeen työllisyymahdollisuudet ovat hyvät. No mitenkäs on tietoliikenne alalla kun itselläni on II:n asteen tietoliikenne tutkinto. Ei ole minnekään it-firmaan kelvollinen kun ainoastaan todelliset nörtit pääsevät jopa nokialle suoraan ja ihmeellistä mutta nämä it-alan suuret firmat kuvittelevat hyötyvänsä jotain heistä vaikka kuitenkin nämä nörtit vaativat siellä sitten kola-automaatteja jne. Tyttöystäväni kertoi että kun hän aikanaan oli PC-superstoressa töissä niin siellä oli talon nörtit sanoneet että jos ei palkka nouse nyt 10.000 mk niin he pistävät lakon pystyyn ja liksat nousivat.

Timo Toivosen esikoiskirja "Vapauden Illuusio" kirjan kun luin 2-vuotta sitten sain käsityksen mitä on olla it-alalla huipulla. Timo Toivonen on itse it-alalla duunissa ja hän kirjoittaa kirjassa it-alan nurjasta puolesta mutta pääosin siinä kerrotaan tietoteknikan hyödystä henkisen kehityksen ohella. Suurissa it-firmoissa on monia manager tittelillä olevia pieniä pomoja jotka eivät käytännöllisesti kuulemma tee mitään työtä ns. Pyörittelevät papereita ja ovat tekevinään jotain hommia. Näille vesoille maksetaan tästä hommasta väh. 5000 €/kk. Toivonen kirjoittaa että silloin kun kuukausipalkka kuitissa on neljä nollaa perässä (markka-aikoina) ja summa on jotain 45.000 mk:n luokkaa menee työntekijällä plasmat täysin sekaisin. Kun samalla firman sisällä ollaan jo niin keskitasolla että varsinaisen työn tekeminen ei tuota mitään haastetta kun henkilökuntaa on niin paljon manager nimikkeillä firmoissa. Jos suurituloinen ihminen ei ole henkisesti eheä niin hänen sydämmensä kovettuu sisältä. Raha turmelee aistit näin kirjoittaa Timo Toivonen. Käytännöllisesti rahalla voi vain ostaa materiaa mutta henkisyyttä sillä ei voi ostaa. Se on silti energiaa jolla voitaisiin parantaa suomenkin henkisyyttä jos sitä osattaisiin jakaa kaikille. Mutta länsimainen ajattelu ei salli edes pienintäkään ajatusta että me jakaisimme toisillemme vaurautta. N.E.S.A.R.A. on kuitenkin sitä siinä muodossa että jokainen saa tietyn summan kuukaudessa. Tämä on yli nelinkertainen verrattuna esim. opintotuen tai työmarkkinatuen määrään. KELA:n systeemillä nämä tuet katkeavat jos tekee tietyn määrän työtä. Nesarassa ei ole minkäänlaista kyykytystä. Verot palautetaan kaikille veronmaksajille ja kaikki tuloverot loppuvat.

Ennustetaan että N.E.S.A.R.A. tulee kesken suuren konfliktin joka saattaa olla jopa salaliiton järjestämä III:s maailmansota.

Suurin järkytys minulle oli lukea Adolf Hitlerin kirjoittama testamentti vuodelta 1945 missä hän kertoo omin sanoin että toinen maailmansota ei ollut hänen aikaansaannos. "Siihen minut yllyttivät maailmanhallituksen henkilöt" kirjoitti Adolf Hitler tässä testamentissaan joka on edelleenkin julkisesti salattu. On suorastaan sairasta ajatella että salaliiton puolella istuu monta juutalaista henkilöä ja kuinka häikäilemättä ja surutta he pistivät miljoonia juutalaisia uuniin jne. World trade center on kyllä kuitenkin tämän vuosisadan julmin petos. Minusta tämän maailmanhallituksen johtajat ja kaksoisagentit jotka suunnittelivat ja toteuttivat WTC:n terrori-iskut pitäisi sulkea johonkin new-yorkin isoon pilvenpiirtäjään. Sitten ajettaisiin uudelleen miehittämätön kone torneja päin NORAD kauko-ohjausjärjestelmällä. Tämän jälkeen räjäytettäisiin räjähdepanoksilla tämä pilvenpiirtäjä samalla tavalla kuinka WTC tornit pudotettiin thermiittiräjähteillä. En kuitenkaan moraalisesti suosi kuolemanrangaistusta mutta salaliitto nimeltä illuminatin johdolla on niin hirveä syntilista että näistä rikoksista yksi rikollinen saisi miljoonien vuosien vankilatuomion jos amerikassa tuomittaisiin.

Kirjoitettu Friday 19.11.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: