Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Yöt Airolan kanssa

Joskus iltaisin on ihan jumissa ja ei jaksa vaivautua menemään nukkumaan eikä aina viitsi sohvallakaan nukkua. Sitten sitä vaan töllöttää jotain Conan O'Briania vaik ei se ees koskaan naurata vatsakippurassa. Vähän hekotuttaa ehkä joskus. Hyvää huumoria silti usein aina se 10min per ohjelma. No sit sen jälkeen sielt subbarilta tulee legendaarista Buffya (joka on aika tylsää nykyään. en tajuu miten olin siit joskus niin innoissaa. no okei on ne ekat jaksot kiinnostavampii ku se lopun pelkkä lesboilu), legendaarista Salaisia Kansioita (en aikoinaan paljon kattonu ku ei napannu, mut myöhemmin oon katellu tiuhempaan. aina on melkeen katsomisen arvoista ollut. Jänniä juttuja joskus) tai sitten erittäin vanhaa Aikahyppyä. Sitä katsoin ihan joka jakson alusta alkaen silloin aikoinaan kunnes väsähdin siihenkin. Mutta siis nykyään tulee sitä kateltua tuollaisissa jumitusiltamissa. Hauska ja jännä fiilis tulee siitä nykyään, kun Airola siitä niin intoilee. Vähän kuin viettäisi ehtoota hänen seurassaan. Etänä. Hän on poissa, mutta silti läsnä.

Lisäys 21.1.08
Jo vuonna 2002 mikseri.netistä pystyi lataamaan kappaleen Amaranth
http://www.mikseri.net/artists/laihanen-supercooled.18595.php

Vasta viisi vuotta myöhemmin tämän hyvän nimen otti käyttöön Tuomas Holopainen, joka oli ensin sössinyt Tarjan ulos ja oman tuotantonsa samaksi paskaksi kuin kaikki muukin poppis.

Tässäkin tarinassa tuo sama ilmiö ku ekassa, että ennen oli paremmin. Mut ei kaikki kuten ilmenee just ilmestyneestä ketjusta jossa tuollaista sanontaa kummastellaan.

Kirjoitettu Friday 18.01.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: