Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Arkisto

Ladataan

Taas väsyttää.. :P

Joka kerta ku nään tuon luukun mihin pitää kirjottaa otsikko, mulle tulee sellanen HOUKUTUS kirjottaa siihen tuo ehdotus: "Päiväni metsässä". :D

Ei varmaan oo kellekään suuri yllätys että oon ATK-luokassa..? Tulin tänne just ennen ku opettaja kerkes häipyä paikalta. Aamu vähän venähti, mutteipä onneksi tullu satikutia. ;)


Pitäs varmaan suunnata naapuriin juomaan niiltä teet ja syömään näkkärit nyt ku on oikein kutsumalla kutsuttu. Kaikki ne on lakoamassa täältä Lovelta kotiinsa, mulle kyyti tulee vasta illalla jos sillonkaan. En tuon koiruuden kans uskalla mennä junaan, on sen verran rankkoja kokemuksia viime kerrasta.

Mutta takas siihen hyvään aiheeseen, eli teehen... Tee ja näkkäri ne on vaan niin mahtava yhdistelmä että menee ihan sanattomaksi ja kieli solmuun ainaki sillosena hetkenä ku niitä saa.
Vois kyllä vaikka sellasen teenpalvojat-yhistyksen laittaa pystyyn joku kerta. Tiiänpä jo ainaki kaks tyyppiä jotka lähtis heti mukaan, mutta annetaan ajatuksen vielä kypsyä mielessä. :)

Istun täällä ATK-luokassa, tänne on jääny enää Hanna ja Kirsi. Muut on jo kotona tai pakkaamassa (ja pian kotona).
Kuulin hetki sitte vielä kymysyksiä... "Mitä ihmettä aiot tehä täällä yksin? Miten sulla kestää polla?". Enkä voinu vastata niinku oisin halunnu, ku ei mua ois kumminkaan ymmärretty.

"No haloo, onhan Mikseri keksitty!!" :P

Tästähän on tullu mulle jo niinku toinen koti...

Niinq...

Mutta nyt siis teille naapuriin ja sitte taas tänne haitoksi.

Oookke moooii!!

Janety (ja taas vähän liian vauhissa)

Kirjoitettu Thursday 04.12.2003

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: