Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Frontier Psychiatrist

Tervehdys!

Enää 50 minuuttia töitä... Ja sitten lähtee "Everybody´s Doin´ It" viimeisille tarkastuskierroksille;)

Eilen tuli muuten jo kymmenes kirjoitus päiväkirjaani. Olen hieman ylpeä aktiivisuudestani. Tosin ei se hirveän vaikeata ole ollut löytää aikaa, kun töissä se tuntuu muutenkin matelevan..

Yrittelin hieman miettiä jotain sanoituksen tynkää aiemmin päivällä, mutta aika heikohkoin tuloksin. Mutta pariin kappaleeseen, elikkäs "Tinfoiled Creaturesiin" ja "Enough Enemiesiin" on sanat jo aika lailla valmiit. Pitäisi vaan päästä aloittelemaan melodian kimpussa ja löytää tilaisuus äänittelyyn. Jos en ole siis aiemmin tarinoinut tästä vokaalipuolista kappaleissani (en tietystikään ole, kyllähän sen muistan), niin kerrottakoon tässä ja nyt. Äänittelen useimmiten vokaalini itse, joskus ihan hyvinkin tuloksin (yeah right), mutta joissain kappaleissa olen käyttänyt sampleja vanhoista elokuvista... Ja kehuttakoon vähän, että ne kyllä sopii ihan mahtavasti! Mutta tietysti ovat laittomia, eli en voi niillä varustettuja biisejä mikseriin lykkiä. Harmi kyllä. Muutamassa kappaleessa olen päässyt jo sellaiseen the Avalanches-luokan sämpläilyyn, ja jälki on ollut ainakin omasta mielestäni mukavaa.

Arvaahan montaako eri samplea the Avalanchesin "Since I Left You" -albumilla on? 500-600! Tajutonta. Ja ihan mahtava levy.

[Niinpä valitsenkin päivän biisiksi the Avalanchesin hulvattoman sample-iloittelun isolla biitillä, eli Frontier Psychiatrist levyltä Since I Left You. Milloin tulee uutta materiaalia? Janoan, janoan...;)]

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin,

J.

Kirjoitettu Wednesday 29.10.2003

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: