Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Kieroutuneen Mielen Kiusauksia

Työpalvelua jäljellä enää... huh, 10 ja puoli kuukautta! Kuudes työviikko alkaa siis olla jo aika lailla loppusuoralla..

Tänään pitäisi ottaa yhteyttä puhelinoperaattoriini ja päästää ilmoille pari tiukkaan muotoiltua valituksen sanaa. Ei kivaa:(

Jollain forumilla mikserissä juuri keskusteltiin aiheesta, miksi inspiraatio (tai yleensäkin halu päästä musisoimaan) on suurimmillaan aina koulussa tai töissä istuessa. Ja kun vihdoin sinne koneen ääreen ennättää, niin eipä enää se niin hirveästi kiinnostakaan. Outoa, outoa on.

Irrallisia ajatuksia. Varmastikin antoisaa luettavaa...

No, kun muut asiat eivät tunnu juttua iskevän kahta lausetta kauempaa, niin voin tarinoida hieman siitä kauan odotetusta, ensimmäisestä mikserikappaleestani... taas. Jos joku ei ole aiempia loggejani pläräillyt tai artistisivuilla vieraillut, niin kyseessähän on "Everybody´s Doin´ It" -niminen ralli. Kestoa sillä on noin nelisen minuuttia. Kappale alkaa rummuttomilla piano+layer+basso-osioilla, ensin tulee kertosäkeen, sitten säkeistön sävelkulku. Sävellys on yksinkertainen, mutta omasta mielestäni kuitenkin suhteellisen innovatiivinen ja omaperäinen (y.r.)... Rummuista pidän myös. Vokaalit olen äänitellyt itse (paitsi pari on joltain samplelevyiltä, laillisia siis), ja sanat olen kirjoittanut itse - todella merkittävä saavutus;)

I know, I know, temptations of a troubled mind.

J.

Kirjoitettu Thursday 30.10.2003

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: