Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

God Put A Smile Upon Your Face

19635. Sijoitus on taas tippunut sen parisensataa pykälää. Ei kiva. Täytyy vain panostaa tuohon toisten kappaleiden arvostelemiseen, että saisi itsekin latauksia ja kommentteja. Olisihan se mukavaa, jos joku pitäisi... 21 biisiä olen muuten itse arvostellut (joista 20 kommentoinut) ja antamani keskiarvo on tähän mennessä 8.9. Taidan olla turhan helläkätinen (kun en ole kahdeksaista huonompia numeroita antanut, tosin viime aikoina runsaasti juuri niitä), mutta harvemmin oikeastaan edes arvostelen kappaletta josta en pidä. Ja niitäkin on tullut muutama vastaan. Tällä hetkellä fanitan kuutta artistia, joista uusimpana listaan liittyi Freaky Beatsista tuttuihin henkilöihin kohdistuva Domestic Product. Mainiota, abstractimpaa hiphopmusiikkia, jollain tavalla tuli ihan Don Johnsonkin mieleen, mitä eilen taas ruoanlaiton yhteydessä kuuntelin.

[Eilen visitoin taas vaihteeksi Coldplayn sivuilla. Yhtyeeltä on tullut syksyllä live-DVD, joka voisi olla tulevaisuuden hankintani, ja muuten ensimmäinen musiikkideevarini. Ja uuttakin materiaalia on tulossa ilmeisesti ensi vuonna. Liityin kuitenkin siihen In My Place -fanikollaasiin, josta pystyy esimerkiksi katselemaan bändin videoita, ja "God Put A Smile Upon Your Face" sieltä tulikin katsottua. Eli tämän päivän kappale. Ensimmäinen Coldplay-valintani, itse asiassa, vaikka yhtyettä muistankin aina kehua. Eli oli jo aikakin Coldplaylle. Yhtyeen musiikki on kyllä mielestäni paitsi mainiota, myös melkoisen innovatiivista, vaikka toisin haukutaankin - esimerkiksi mikserin forumeissa. Tänään pitäisikin katsella tuo "the Scientist", jonka video on ehkä maailman paras musiikkivideo. Koskaan. Ikinä.]

Ensi vuosi tuleekin olemaan aikas kiva noiden levyjulkaisujen puolelta. Ainakin Coldplaylta, Manicsilta, JJ72:lta, Badly Drawn Boylta, Prodigylta ja Fatboy Slimiltä on tulossa uutta tuotantoa, ja allekirjoittanut tietenkin odottaa julkaisuja kieli pitkällä. Mainioita tekijöitä ovat.

Monasti olen tutkiskellut levyhyllyä ja huomannut musiikinkeräilyni tulevan konservatiivisemmaksi aina vain. Odotan uusia albumeja jo omistamieni tekijöiltä, tai sitten ostelen heidän vanhoja tuotoksiaan. Niin sitä fakkiutuu. Itse asiassa viimeisin "uudelta" tekijältä ostamani levy taitaa olla ruotsalaisen the Planin, ja sekin menneeltä kesältä. Huh.

Vielä yksi, lyhyt musiikkiin kohdistuva kappale, eli siskolle ostin joululahjaksi Jonna Tervomaan Jonna Tervomaan. Kysyinkin vielä ihan suoraan, kun en muistanut omistaako ennestään, ja ilmeisesti ihan mieluisa lahja on.

Lupaan kirjoitella vielä illalla, tai iltapäivällä, kun tuntuu taas teksti rullaavan.

Arrivederci,

J.

Kirjoitettu Monday 22.12.2003

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: