Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Striptease Tanssija

[ ^ Elkäähän peljätkö, en ole semmoiseen haksahtanut ;) Kappale vain on hyvä, eli Kasevan biisi vuodelta 1974 ja albumilta Silloin Kun. Tämä oli siis viittaus samalla eilisen blogiin, tässä kappaleessa ne kertsin sanat kun menevät: "oi kuinka kaunis on tuo nainen / kuka hän on ja mistä tänne saapui?".]

Olipa aasinsiltaa kerrakseen, melkein yhtä hyvin kuin Erilaisissa Ystävissä. Siinä siirrytään ihan mahtavasti, mutta kuitenkin melko huomaamattomasti aina jollain elementillä kohtauksesta toiseen. Katsokaa, niin huomaatte.

Näin taas aamulla hra Mysteerin (ks. eilinen merkintä), ja kummastukseni häntä kohtaan on kasvava. Pitää jatkaa tarkkailua.

Eilen tuli telkusta varmaankin kauheimpia ohjelmia, mitä olen ikinä nähnyt. Joku uusi-seelantilainen nainen, jota oma isä oli raiskannut ja pitänyt vankina yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Hirvittävän sairas juttu, pahaa on tehnyt koko aamunkin, eikä illalla tullut uni silmään. Hirveä ihminen.

Toinen televisiossa näkemäni hirveys sattui viikonloppuna (muistaakseni?), kun siinä Uskomatonta Mutta Totta -jutussa oli mies, jolta joku bakteeri oli syövyttänyt silmät ja nenän pois. Kuoppa jäljellä. Hirveä inhotus tuli.

No, siinäpä oli aamulle asiaa. Tapaillaan taas,

J.

Kirjoitettu Wednesday 28.04.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: