Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Build Me Up Buttercup

Pääsinpäs taas yllättäen keskellä päivää nettiin, kun kirjaajatäti lähti lääkäriin. Hyvää aikaa taas updeittailla päiväkirjaa. Kirjaamista sekin:)

[Eilen katsottiin loppuun Sekaisin Marista jonka alku maanantaina telkusta nähtiinkin. Hyvä elokuva. Jaksoi kyllä hyvin naurattaa, vaikka jo toinen katselukerta olikin. Loppu on varsinkin aika huikea. Brett Favre, siis se joka melkein sai Marin jäi vaivaamaan, kun oli niin törkeän huono näyttelijä. Googletin sitten elokuvaa ja imdb:n sivuilta (jotka on ihan mahtavat!) löytyi että cameoroolissahan se oli. Joku urheilija siis ilmeisesti oikeastikin. Nooo, anyway elokuvan lopputeksteissä tulee mainio the Foundationsin kappale (enpäs tiennyt senkään esittäjää, google on paras kaverini) "Build Me Up Buttercup". Ihana. Hyvälle tuulelle. tekeepi.]

Eilen inssailtiin Sammakon käyttissivuja ja Microbearin artistisivuja. Tänään kirjoittelin taas sanoja ja aika osuvat tuli. "Between 3 and 4" työnimenä. Tänään voisin sävellellä sitä "Can I Take U For A Spinniä", heti kun on Simsit asenneltu ja koiteltu ja Lidlistä ostettu hylly radiota varten kasassa.

Stemmaillen,

J.

Kirjoitettu Wednesday 28.01.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: