Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

kuka hän on ja mistä tänne saapui?

Tänä aamuna tulin töihin jälleen polkupyörällä. Siltaa pitkin porhaltaessani minut ohitti aavistuksen kusipäismäisellä vauhdilla tutun näköinen ihminen. Kymmenen minuuttia sitten tajusin ketä hän muistutti.

Nuo tuommoiset jutut ovat aina hirmuisen rasittavia, kun jäävät rassaamaan mieltä pitkäksi aikaa. Tämänkertainen vaivaus - noin 6-7 tuntia - ei nyt erityisen hankala ollut, mutta pahimmillaan joku asia saattaa pyöriä mielessä viikkokaupalla ilman että kykenen siihen jotain asiayhteyttä vetämään. Ikävää semmoinen.

Herra Dip Flirtille hatunnosto seuraavasta kommentista "intti vs. sivari vs. totaali" -threadissa: "TÄytyy vaan nostaa hattua Suomen armeijalaitokselle, kun ne saavat vuodesta toiseen peloteltua lapsukaisia ryssäuhalla ja muilla örkkimönkiäisillä." Hyvin pistetty.

Tämä päivä on ollut ihan kursiivin arvoisesti jees. Erityisiä en ole tehnyt, töistä olen hyvin selvinnyt ja kohta pääseekin jo kotio puuhailemaan. Musiikkia voisi tehdä illalla, mutta muuten meneekin aika ihan rattoisasti television kimpussa. Piru näitä tiistaipäiviä:) Erilaiset Ystävät -sarjaa suosittelen muuten kaikille immeisille - edellisestä seuraamiskerrastani muutama vuosi sitten oli jäänyt vähän ärsyttävä maku suuhun, mutta nyttemmin tuo vaikuttaa ihan a-luokkaiselta. Töistä taidankin lähteä niin, että juuri ehdin kotiin sille kurvata.

Päässä soi Abbaa, mutten valitse sitä. It must be saved for a special occasion.

Ai niin juu tosiaan, se aamuinen mysteeri-ihminen oli yksi Lapinjärven sivari. Semmoinen ärsyttävä peelo, joka kiusasi hyvää naisluennoitsijaa. (Vielä kun tietäisi ihan oikeasti mitä peelo tarkoittaa...) Ei se varmaan kyllä Jyväskylästä ole, eikä varmaan edes se henkilö. Sinipunainen adidas-verska vaan hämäsi. Ja lasit ja vaalea tukka. Hyi hitto. Ei terveisiä sille.

Hoh.

Suljen sinut nyt,

J.

Kirjoitettu Tuesday 27.04.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: