Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Comfortably Numb

Keksiviikkoa.

Söin eilen liikaa jäätelöä, mutta taas tekisi mieleni uutta. Superpäärynätuutti on aina hyvä valinta.

Sammakolta tuli eilen ne loput vokaalit ja vähäsen aikaa illalla niitä laittelinkin. Hyvät on. Parit pohjat ja niihin sanat tuli mukana, eli tänään voisi niitäkin katsella. Samoin kuin Sinkkuelämän, joka piti taas ottaa nauhalle.

[Provinssiinkaan ei ole tullut uusia kiinnityksiä - ulkomaisia siis, nyt Scissor Sistersin jälkeen. Kotimainenkin kartta on kyllä ihan kivan oloinen - sopivasti eri genrejä. Konetta voisi vähän tulla enempikin, samoin kuin ulkomaalaistenkin osalta. Noista ulkomaisista konejutuista en ole vielä ihan varma. Airia en oikeastaan tunne, mutta hyvällä aikataululla ja lavalla voisi olla ihan kivaakin. Groove Armadalta en tiedä kuin julmetun ärsyttävän "I See You Babyn", joka ilman junkkaavuuttaan voisi olla ihan hyväkin. Mutta Scissor Sisters lienee näistä koneellisista jutuista se kaikkein mielenkiintoisin, vaikkei taida ihan vain konetta ollakaan. Tuo "Comfortably Numb" on ihan mainio BeeGees -pastissi, ja jos tyyli vain on loppuun saakka samanlaista, niin sen seurassa voisi hyvinkin viihtyä hyvinkin. (Juu, ihan tarkoituksella). Maanantain kappale tuo Pink Floyd -coveri.]

Töissä on nyt hiljaista, kun 90% työntekijöistä on jossain koulutuksessa. Sopii minulle. Postia ei juurikaan tule eikä varsinkaan lähde, eli suhteellisen rauhassa saa nyt kyhjöttää. Kahteentoista asti saikin paiskoa siitäkin edestä töitä.

Nuin. Menenpähän forumiin,

J.

Kirjoitettu Wednesday 21.04.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: