Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Every Breath You Take

Hmh...

Mitäpäs pidätte Prodigyn "Girlsistä"? Muutama päivä takaperin kuulin - tai oikeammin näin - sen ensimmäistä kertaa. Alkujärkytys oli melkoinen; eihän se kuulostanut yhtään Prodigyltä! Loppua kohden mieli kuitenkin parani ihan kiitettävästi, ja kyllähän tuo on nyt päässäkin soinut. Tyylillisesti itselleni on tullut mieleen yhdistelmä Ladytronin elektrohuitelua ja Basement Jaxxin vokaaleita. Vanhaa Prodigyä, jota tosin en enempää kuin Fat Of the Landin vertaa tosin tunnekaan, ei sieltä oikein löydy. Ei rummuissa, ei soundeissa, ei vokaaleissa. Kuitenkin, ihan kelvollisen hyvä biisi. Paranee varmasti jokaisella kuuntelulla.

Ilman musiikintekoa alkaa kyllä tulla jo vaiheittain hulluksi. Into on hirmuinen, mutta välinettä - ohjelmaa siis, ei ole. Perkele. Saisipa vaikka ensi viikolla viimeistään. Taas yhtä vokaalin alkua pyörii mielessä.

[Sting - "Every Breath You Take". Olikohan sekin Fugees, joka tuosta versioi silloin joskus. Hyviä biisejä joka tapauksessa molemmat. Jonna lauleskelee tuota usein. Laulun tarinaan liittyi jotain avioeroa tjsp, sanathan voi tulkita silleen katkeriksi, u know.]

Muuttoasiatkin sujuvat hyvin. Koulun alku jännittää!,

J.

Kirjoitettu Thursday 12.08.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: