Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Tulevia hankintoja?

Heipä hei taas.

Toiseksiviimeinen työpäivä TE-keskuksella, ainakin tällä erää. Lupasin alustavasti olevani kiinnostunut palailemaan taas joululoman ajaksi. Tuntipalkka näkyy kuitenkin olevan lähemmäs kympin, eli ihan mielellään sitä voisi pari viikkoa täällä taas papereita pyöritellä.

Jos työkutsu kuuluu, on joulun jälkeen tapahtuva myös pari hankintaa. M-Audion Audiophile 2496 on ollut mielessä hankkia jo jonkin aikaa, nyt on syntynyt ajatus ostaa samalla myös midikiippari. Tällä hetkellä vahvimmalta ehdokkaalta näyttää joku samaisen M-Audion peli - avokki ihastui ainakin tuohon Radium 49:än, eli se voisi hyvä hankinta olla. Nappuloita löytyy mukavasti, eikä hintakaan olisi Thomannilla kuin 185 euroa. Vaatisi kuitenkin luultavasti jonkunlaisen telineen mukaansa, kun tietokonepöytä ei isolle näytölle ja kiipparille riitä. Ehdotuksia hyväksi/halvaksi telineeksi?

Mukava ajatus alkaa harrastamaan tuota musiikin tekemistä edes hiukkasen enemmän vakavissaan. Ja niin tosiaan, AKG:n kuulokkeet käyn ostamassa luultavasti keskiviikkona, kun Tampereelle taas kotiudun. Mukava mieli tällä hetkellä.

J.

Kirjoitettu Monday 22.08.2005

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: