Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Keikkaraportti: Live Talent- finaali

Neljän kuukauden piinallinen odottelu on viimein päättynyt ja Live Talent 2004- kilpailu on purkissa. Voittoa ei Bluebornille herunut, sillä pääpalkinto meni Nemo- yhtyeelle. Hävetä meidän tuskin silti tarvitsee, kisan taso oli uskomattoman kova ja On the Rocks- ravintola oli ääriään myöten täynnä.

Keikan aloitti Lohjalainen Hipholiks r'n'b- henkisellä hiphopillaan, toisena lavalle asteli Clark Kent pirteää rokkia veivaamaan. Kolmansina olikin meidän vuoromme. Päätimme lähteä kilpailuun yllätysbiiseillä, jättäen muunmuassa Feelin' Finen pois. Aloitimme settimme Feel Like Home- rockpopseilauksella, jatkaen siitä Record Store- slovarin utuisiin tunnelmiin. Lopussa astuimme tarkoituksellisesti hieman muiden yhtyeiden reviirille tiukalla Back Against the Wall- rokkiväännöllä. Jälkeemme lavalle nuosivat vielä Ceessar ja G.L.A.M. kovaa rokkia esittämään ja viimeisenä oli flunssasta kärsivän laulusolistinsa tähdittämä Nemo, josta luultavasti tulemme kuulemaan lähiaikoina vielä huomattavasti enemmän. Tuomariston päätös tuli nopeahkosti ja siitä toivuttuamme otimme vielä yhdet lohdutusoluet ja painuimme kotiin seuraavana aamuna odottavat työpäivät mielessä.

Mitä jäi kisoista käteen? Vaikka voittoa ei meille siunaantunut, oli kuitenkin todella hieno kokemus päästä soittamaan äärimmäisen laadukkaiden yhtyeiden kanssa kilpaa laadukkaassa paikassa, hyvällä äänentoistolla ja vieläpä suurelle katsojamäärälle. Peli pysyi puhtaana koko kisojen ajan eikä pelkäämäämme "vieraisiin pöytiin huutelua" tapahtunut. Pääsimme tuomaan itseämme esille suurelle määrälle suomalaisen musiikin vaikuttajia ja odotamme innolla mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Viikon tai parin tauon jälkeen jatkuvat taas armottomat treenit ja keikkojen metsästys. Tästä se lähtee! Suuret kiitokset vielä kaikille teille, jotka olivat finaalissa meitä kannustamassa!

Kirjoitettu Monday 05.04.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: