Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Pari päivää meni..

Niin kuoseissa että aikamoinen laskeutuminen oli taas alas, vielä kun samalla nousi kuume, niin olo oli...


Biisiäki syntyi, mutta uusimpaan en saanu millään järkevää miksausta. Jonkun 20. version sitten nyt laitoin tänne ihan vaan siksi että ei vaan enää jaksa ei millään.
Seuraava biisi on tässä rakenteilla, tulee hieman hitaampaa (50bpm lähetään liikkumaan) ja enemmän electric wizardia. Ja paremmat voksut ainaki mitä oon saanu jo suunniteltua ja kokeiltua.

Mopo kulkee, mutta tankkaukseen tarvii ruuvimeisseliä ja vasaraa tankin korkkiin ja virtalukko on johdot esillä, mikä meinaa, että vilkut ei toimi. Näytän kyllä suuntamerkkiä kädellä viittomalla kun mahdollsita ja ehd. tarpeen, mutta ku autoilijat ei ymmärrä sitä että jos viittoo johonkin suuntaan niin voi mahdollisesti olla aikomassa kääntyä sinne päin.
Eihän mopoissa ole edes kovin pitkään ollut vilkkuja.

nyt otan vähän rauhallisesti ja koitan voimaantua vähän.

Piti lähteä maanantaina että työhommaa jos.. sitten vähän aikaa keskusteltiin, niin nyt ainaki oottelen aluksi, mutta puheessa vilahteli jopa mahdollinen eläke. Mutta jos nyt ees vähän työhommaa ensin, ois kiva joku 4h päivä jos sais sitten sen 8e/päivä lisää ja muutenki menis elämä vähän ihmiselämämmin.

Kirjoitettu Tuesday 18.08.2009

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: