Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

kummankummapaikkatämä

elämä..kummallinen asia..harvoin osaa siitä tarpeeksi nauttia.. niin paljon niitä huonoja juttuja..ahdistavia.. helpompi vihata kuin rakastaa tätä maailmaa.. hyvä meinaa unohtua..taka-alalle jumittua..
..on hyvä välillä vain elää..hetkessä.. nauttia.. elämästä.. luonnosta ihmeellisestä..päiväpäivältä sitä tuhotaan lisää.. mutta paljon kaunista hyvää vielä jäljellä.. miten saada se säilymään..lisääntymään..?

jonkun hetken nyt ollut kivaa niin..hyvä olo.. vaikka sisällä vielä jossain hiipii..hiljaa nyt mutta sen tuntea voi..

....


tyhmä tyttö pieni yksin kulkee etsien onnea..mitä toivoo haluaa.. salaisuus vielä joskus sen toteuttaa haluaa aikoo haluaa uskoa..

onkelmia päättää asiosta..
milloin on mentävä päätöksiä tehtävä täysillä elettävä hetkessä tulevaisuuteen kurkistaen mitä pitää tärkeänä seuraten.. koskaan ei voi olla varma sanoista tunteista..täytyy vain uskaltaa luottaa..epäillä..mutta hetkellä oikealla vain mennä niiden mukana.. pettymyksiä matkalla..mutta paljon voi menettää yrittämättä jos jättää..liikaa pelkää..epäonnistumista..elämän hyviähuonoja hetkiä varmasti edessä.. täytyy nauttia hetkestä tästä jokaisesta eikä vain antaa ajan kulua sen mukana kulkea vaan ottaa ohjat omiin käsiinsä näyttää suuntaa aika tulee perässä huutaa..

hm.vielä kun osaisikin..

Kirjoitettu Wednesday 14.04.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: