Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

uutuuksia

Paljon uutta musiikkiharrastuksen puitteissa:

Uusi treenikämppä Kokkolasta:
Pietarsaaren nuorisotoimiston väki tajusi vihdoin että helkkari, täälähän käy kokkolalaisia!!!!1 Niinpä he näyttivät meille ovea tekaistujen tekosyiden saattelemana. Uusi kämppä kuitenkin löytyi yllättävän kivuttomasti, ja uskon että saldo jää tästäkin plussalle, ankarasta alkuvitutuksesta huolimatta.

Uusi rumpali:
Samalla kun löytyi treenikämppä kokkolasta, löytyi täältä myös rumpali edellisen muutettua Vaasaan. Kannuille antaa kyytiä Kimmo, tervetuloa!

Uusi basisti:
Basson varteenkin löytyi niinikään kokkolalainen Aki. On kuulemma oikeasti kitaristi, mutta jalomielisesti suostui kirvestäkin hakkaamaan ;P Tervetuloa hänellekin!

Uusi instrumentti minulle:
Tähän asti olen enimmäkseen itse bassoa soitellut, mutta Akin myötä sain pitkäaikaisen unelmani ja pääsin takaisin koskettimiin. Sitä varten piti hommata uusi synavahvarikin.

Uusia biisejä:
Juhan mainioista idiksistä ollaan työstetty aika paljon uutta soitettavaa uudelle kokoonpanolle uudessa treenikämpässä. En osaa sanoa milloin nämä päätyvät mikseriin, mutta varmasti päätyvät ilman mitään ennen näkemätöntä force majeurea.

Kaikkien näiden uutuuksien jälkeen on taas aika pirun kivaa lähteä soittamaan.

Kirjoitettu Friday 28.08.2009

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: