Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

3.10 PMMP @ Ouluhalli

Tie vei sit Ouluun, vaikka muitakin hyviä keikkavaihtoehtoja ois ollu, tyyliin paikallisessa Samuli Putro taikka sitä heviä Joensuussa..Kaikki hyvät jutut on aina samaan aikaan. Mut olihan se PMMP:n syksykiertueen startti kuitenkin nähtävä :D

Neiti tosin oikeesti mietti jo hetken menevänsä Oulussa kattoo jotain Uniklubia lähibaariin, mut valitsi sit kuitenkin sen hallikeikan. Taksipalveluihin oli turvauduttava, mutta mitäs pienistä. Neiti pulitti taas niiin paljon PMMP:n näkemisestä, fanaattista. Neiti tosin joutui kuulemaan myös Frederikiä. Keski-ikäinen mieshenkilö erehtyi myös luulemaan, että neiti haluaa tanssia Frederikin musan tahtiin. Joo, ei kiitos. Neiti ehti juoda ennen keikkaa pari (pahaa) siideriäkin :p. Keikka alkoi viimein yhdentoista jlkn. Sitä ennen saatiin ihastella bändin soundcheckkausta. Neitiä huvitti snadisti kun vieressä oleva naishenkilö pohti seuralaiselleen: "onkohan tuo se bändin laulaja?" ja mikkiständin edessä lavalla oli juuri sillä hetkellä basisti. Niin no osaahan se Juhokin vähä laulaa :'D

Neiti löysi itsensä vaihteeksi jopa liian eturivistä! Ja neiti muisti, et miksi ei yleensä pidä siitä eturivistä - hirveetä tuuppimista ja tönimistä :p. Toisaalta ainakaan valot ei häikäisseet eturiviin liiaksi (tai siis niihin ei niin edes kiinnittänyt huomiota). Keikka alkoi vauhdikkaasti Miran taidonnäytteellä. Miralla oli mageet paljettitennaritkin jalassa (juuri sellaiset joita neiti oli muutamia tunteja aiemmin katsellut kaupassa ja todennut ne itselleen ihan liian glam-kengiksi :'D).

Biisilista oli aika perus. Uudemmista biiseistä neiti diggailee niin eniten Merimiehen vaimosta ja San Franciscosta. Vanhoista kuultiin mm. Isin pikku tyttöä, Joutsenia ja se Pikkuveli -coverikin (et yleisö tiesi edes yhden biisin sanat :D). Neiti yritti ottaa kuvia keikalta, mutta vaikka kamera ois kuinka hyvä, niin silti neiti on yhä se surkein kuvaaja. Vika oli joko lavan valaistuksessa/savusumussa tai sit ihan vaan neidissä, kun kuvista tuli mitä tuli. Ehkä neiti jättää seuraavalla kerralla suosiolla sen kameran pois messistä. Ilman kameraa pääsee jotenkin paremmin keikkafiilikseenkin.

Keikan jlkn neiti poistui hymyillen pois ennen Eppujen aloittamista. Taksi vei neidin Nelivitoseen, jossa neiti pääsi nauttimaan niitä lempidrinksujaan <3. Perfect. Neiti niin pitää jo nelivitosesta. Neiti ehti illan aikana kuolata myös luonnossakin ylisöpöltä näyttävää Salkkari-Sebuakin. Silmänilo<3. Valomerkille oltiin uskollisia.

Kirjoitettu Monday 05.10.2009

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: