Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

24.10 Verjnuarmu, Shade Empire@Henry's

Neiti suuntasi vaihteeks lähibaariin kuulemaan paikallisia bändejä ja nauttimaan hevimmästä illasta.

Tämä oli muuten neidin kolmas Verjnuarmun keikka. Vaikka neiti onkin jo vuosia asunut Savossa, niin neidin on silti pakko myöntää, et ei ois edes ymmärtänyt Verjnuarmun nimen merkitystä ellei sitä olisi ihan varta vasten käännetty neidille. Siitä voikin sit päätellä miten vähän neiti ymmärtää itse biiseistä x). Neidin lemppariveisu bändiltä on kuitenkin Noetavaeno. Uuden levyn biiseihin neiti puolestaan ei ole ehtinyt tutustua. Keikan neiti tsekkaili vähän liian kaukaa, tyyliin parempiin keikkafiiliksiin ois takuulla päässyt lähempänä lavaa. Toisaalta viimeksi laulaja onnistui melkein hypnotisoimaan neidin, kun neiti pogoili keikkaa niin läheltä. Neidistä oli nyt myös kiva katsella bändin ohella valomiehenkin jammailua. Hieno keikka, vaikka neiti ei niin pidäkään siitä et välispiikeissä kiroillaan niin mahottoman paljon.

Illan hevimmästä annista vastasi sit Shade Empire, jota neiti ei ainakaan muista aiemmin edes nähneensä livenä. Tosin laulajahan on tietenkin tuttu neidille Deathchainin riveistä. Shade Empire piti sit tsekkailla lähempää. Heviletit heiluivat hurjasti. Örinähevi ei ehkä nyt niin kolahtanut, mutta oli silti ihan mukavaa vaihtelua olla taas hevikeikallakin.

Loppuilta: neidin piti koko ajan lähtee baarista, mut jotenkin neiti onnistui silti jumimaan siihen valomerkkiin (voi miks aina käy näin). Ihmisiä oli kiva nähdä. Neiti onnistui myös juomaan illan aikana vain karpalolonkeroita x).

Kirjoitettu Monday 26.10.2009

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: